O mai recunoști? Andreea Marin, schimbare radicală de look! Totul a pornit de la o poză făcută de paparazzi

O mai recunoști? Andreea Marin, schimbare radicală de look! Totul a pornit de la o poză făcută de paparazzi
Andreea Marin s-a schimbat total. Șocul pe care l-a avut în primvără, când paparazzi au surprins-o la o plimbare banală în mall, iar fotografia acestora a arătat-o așa cum nu mai fusese văzută - plinuță și îmbătrânită - a făcut-o să își modifice radical înfățișarea. Toată vara „a muncit” pentru a da anii înapoi și a reușit.

Andreea Marin a trecut prin schimbări de metabolsim și hormonale în ultimii ani, iar asta și-a pus amprenta asupra corpului său. Silueta care a propulsat-o în topul celor mai frumoase femei din România devenise o amintire, anul trecut, însă în vara acestui an, a decis să își schimbe complet înfățișarea.

Acesta a fost momentul în care a spus „GATA!”

Totul ar fi pornit de la o poză făcută de paparazzi. Era la mall, alături de iubitul ei.

Așa arăta Andreea Marin în urmă cu câțiva ani.

Fotografii au surprins o Zână mai plinuță și mai îmbătrânită în acele imagini, iar fanii au asaltat-o cu întrebări. Unii au mers atât de departe cu speculațiile încât au întrebat-o dacă are o afecțiune medicală, iar alți fani, mai răutăcioși, i-au scris că bărbatul ei va fugi mâncând pământul dacă își vă păstra această înfîțișare.

Poza surprinsă de paparazzi, care a făcut-o să ia măsuri drastice.

Ochiul critic, chiar nemilos, al publicului a motivat-o pe Andreea Marin să înceapă o dietă și să ceară sfaturi de la profesioniști pentru „a da timpul înapoi”. Și, în doar câteva luni, a reușit!

Adio, kilograme în plus! Adio, păr brunet!

Din cauza problemelor medicale pe care le are la coloană, Andreea Marin nu a „atacat” kilogramele în plus prin multe ore de sport la sală, ci printr-o dietă draconică de la care, însă, nu s-a abătut.

În această vară am pierdut 13 kg până în acest moment și îmi doresc să mai pierd câteva ca să ajung așa, ca în liceu. Așa că iată călătoria în timp în sens invers este posibilă. Într-adevăr, și tenul arată mult mai bine, cheful de viață, totul se schimbă atunci când ești din nou în echilibru.

Am făcut asta cu ajutorul unei diete corecte și cu ajutorul unui specialist Carmen Barcan, pe care o vedeți adesea la televizor, pentru că are multe rezultate remarcabile, așa că am mulțumit poate și constituției mele destul de bune. Am 49 de ani însă, se ține bine bătrânica”, a declarat Andreea Marin pentru site-ul Kfetele.

Așa arată Zâna acum! Schimbarea este spectaculoasă!

De asemenea, ea a renunțat și la părul negru ca abanosul.

„Culoarea părului meu, după zeci de ani de negru abanos s-a schimbat datorită Florentinei Chiran, care are grijă de părul meu de mult mulți ani și care mi-a sugerat  această schimbare, întrucât, într-adevăr negrul înăsprește trăsăturile feței, așa cum spune și ea. (…) Într-adevăr, par că sunt câțiva ani dați înapoi și datorită acestui aspect care pare minor, dar care iată, contează”, a mai spus Andreea Marin, potrivit sursei citate.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre