O să vedeți de ce a ales tăticul Adrian Alexandrov să o ducă pe fetița Elenei Udrea la Sulina

O să vedeți de ce a ales tăticul Adrian Alexandrov să o ducă pe fetița Elenei Udrea la Sulina
Recent, Adrian Alexandrov și-a dus fetița într-o vacanță la Sulina, să-i arate ce a făcut Elena Udrea cât a fost la conducerea țării.

Afaceristul și micuța s-au simțit foarte bine, însă sufletul le-a fost greu pentru că cea mai importantă femeie din viața lor se află încă în spatele gratiilor.

Udrea a amenajat plaja și miniporturi

În anul 2009, Elena Udrea, pe atunci ministrul Turismului, a fost la Sulina pentru a demara proiectul de miniporturi în localitățile Sfântu Gheorghe și Murighiol, dar și pentru amenajarea plajei din Sulina. Pentru acest proiect, Ministerul Turismului a aprobat suma de 25.500.000 lei. Și tot atunci s-a demarat și proiectul privind realizarea miniportului turistic din Sfântu Gheorghe. Fața Deltei începea să se schimbe.

Elena Udrea la Sulina la inaugurarea plajei și a miniporturilor

Familia lui Adrian Alexandrov deține un apartament la Sulina

În 2016, Elena Udrea a fost din nou în Delta Dunării și a postat pe contul său de socializare mai multe fotografii, spre bucuria fanilor. Ea a apărut admirând caii de la Letea și a apărut desculță, într-un cimitir.

„Am rămas peste noapte în Sulina, care este plină de turişti, cum nu am văzut-o niciodată, nici chiar în toiul verii.

Elena Udrea, admirând caii de la Letea

Agenţii economici spun ca numărul lor a crescut exponenţial in ultimii ani, acum fiind cu 30% mai mulţi ca în 2015. Am fost pe faleza, la Cimitirul monument istoric cu morminte vechi de la 1700, pe plajă, la Farul vechi. Sunt atât de multe de văzut aici!”, a scris atunci Udrea pe Facebook.

„M-am bucurat să văd că oamenii apreciază ce am făcut ca ministru atât pentru Deltă cât și pentru zonele de unde veneau”

Pe de altă parte, Udrea a spus atunci, în 2016, că a revenit la Letea pentru a vedea cum se dezvoltă turismul în zonă și a fost bucuroasă să vadă sutele de turiști. „M-am întors în Letea după cinci ani, să revăd caii salbatici şi dunele de nisip din pădure. Turismul se dezvoltă, s-au construit pensiuni frumoase, sute de turiști încântați umpleau ulițele cu nisip și curțile umbrite de bolți de viță de vie.

Toate beneficiind de preocuparea primarului Pindic, inimos om al locului. M-am bucurat să văd că oamenii apreciază ce am făcut ca ministru atât pentru Deltă cât și pentru zonele de unde veneau. În astfel de momente mă gândesc că totuși merită tot ce mi s-a întâmplat dacă a fost prețul pentru ce am reușit să fac bun”, s-a destăinuit atunci fostul ministru al Turismului.

Fratele lui Adrian Alexandrov a făcut nuntă anul trecut la Sulina

Fratele lui Adrian Alexandrov s-a căsătorit tot la Sulina

Tot la Sulina are un apartament și familia lui Adrian Alexandrov.   Anul trecut, în acest loc mirific s-a căsătorit fratele afaceristului. La nuntă au fost în jur de 100 de persoane, printre care și Adrian alături de micuța Eva, dar și mama celor doi, care a venit din Italia.

„Pe 10 septembrie a fost nunta. Și eu, și cea mică. Normal! Este fratele meu, trebuia să mergem. Am fost oricum într-o plimbare acasă, că nu am reușit să ajung vara asta, în Deltă, în Sulina. Am luat-o și pe cea mică, a venit și mama din Italia, că este plecată de 15 ani. Ne-am reîntâlnit cu toții. Cred că au avut în jur de 100 de invitați, dacă țin bine minte”, a declarat atunci iubitul Elenei Udrea.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre