O tehnică japoneză de curățare a feței. Cum să rămânem tineri. Mai jos, sunt câteva secrete pe care japonezii le folosesc. Mulți oameni din Asia au o metodă 4-2-4 de curățare a feței. Metoda 4-2-4 este un sistem special împărțit în etape în funcție de timp.
Metoda 4-2-4
O tehnică japoneză de curățare a feței. Începi curățarea feței cu ulei, proces care ar trebui să dureze 4 minute. Abia după aceea puteți folosi un demachiant cremă timp de 2 minute.
Ultimul pas este clătirea timp de 4 minute. Un specialist spune că, dacă utilizați această metodă de curățare, nu este nevoie să vă spălați fața dimineața, ci doar noaptea. În plus, nu trebuie să o faci în fiecare zi. De 4 ori pe săptămână este suficient.
Primele 4 minute: faza uleioasă
Faza uleioasă are ca scop îmbunătățirea circulației prin masarea pielii timp de 4 minute. De asemenea, înmuiați stratul superior și ajutați la slăbirea porilor înfundați. Este crucial să alegeți uleiul potrivit, care să poată sta pe partea superioară a feței.
De exemplu, uleiul de jojoba va fi absorbit în piele. Este mai bine să folosiți ulei de ricin, care ajută la mișcarea stagnării și la extragerea toxinelor. Aveți grijă să vă masați pielea dacă aveți traume sau contraindicații.
A doua parte, 2 minute: faza de curățare a cremei
După ce vă masați fața, aplicați un detergent pe partea superioară a uleiului. Specialiștii spun că preferă demachiantele în loc de spumă sau gel, deoarece nu usucă pielea la fel de mult. Curățați-vă fața timp de 2 minute cu mișcări blânde pentru a nu vă răni fața.
Ultimele 4 minute: faza de clătire
Începeți cu apă caldă timp de 2 minute, apoi terminați cu apă rece încă 2 minute. Apa caldă poate ajuta la clătirea excesului de ulei din piele și la creșterea fluxului de sânge la suprafață.
Apa rece poate ajuta la strângerea porilor. Această tehnică ajută la hidratarea pielii, astfel încât după procedură, fața dvs. să arate strălucitoare.
Care este tehnica ta pentru curățarea feței? Ce sfaturi ai pentru a-ți face pielea să pară impecabilă?
Studiu. Omega-3 și vitamina D reduc riscul de infectare cu Covid-19. Ce se întâmplă cu vitamina C
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook