Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce trist! Oana Lis recunoaște realitatea cumplită. Viorel nu mai poate…

Ce trist! Oana Lis recunoaște realitatea cumplită. Viorel nu mai poate…
Oana și Viorel Lis formează un cuplu deja de 25 de ani și au o căsnicie  fericită, dincolo de faptul că a fost supra expusă în media. în ultimii ani, nu le-a fost deloc ușor. Pensia mică a fostului edil și starea sănătății sale au pus la grea încercare familia.

Invitată la Știrile Kanal D, jurnal moderat de Cristina Dorobanțu, Oana Lis a fost sinceră și a recunoscut realitatea cumplită din familie: sunt luni de când Viorel nu a mai putut ieși din casă. E atât de bolnav încât nu are mobilitate deloc. astfel că fostul primar al capitalei nu s-a mișcat vara aceasta din apartamentul de bloc al familiei.

„Mi-aș dori să stau la o casă cu curte. Mă emoționează subiectul. Mi-ar plăcea ca si Viorel să mai iasă din curte, n-a mai ieșit din casă de vreo 6 luni și așa ar ieși și el la aer. Sunt lacrimi pentru că eu eram obișnuită să vin la emisiuni cu Viorel, sunt foarte multe amintiri pe care eu le retrăiesc, dar acum sunt singură mai mult timp.

Oana Lis recunoaște realitatea cumplită din familie

(…) Cea mai mare dorință a mea este să fiu sănătoasă, să fie Viorel sănătos, bunica mea, persoanele pe care le iubesc, pentru că aud de atât de multe boli și trebuie să avem grijă de sănătatea noastră. Am și eu momente când mă simt pierdută, chiar și cu toată psihologia pe care am învățat-o, am și eu momente de deznădeșde, momente în care plâng. Înainte eu nu plângeam. Deși am avut probleme în viață, consideram că doar o femeie slabă plânge, dar nu, am învățat că o femeie puternică își acceptă și vulnerabilitățile și lacrimile ne ajută să ne simțit mai bine.

Am fost de multe ori pierdută, dar ce-mi dă putere este că trebuie să am grijă de Viorel, altcineva nu are cine, credința în Dumnezeu, apoi faptul că eu sunt o persoană veselă, oricât de multe probleme am eu am o scânteie în mine, îmi place să râd, să fac caterincă, să fac haz de necaz. În cele mai grele momente eu râd”, a declarat Oana Lis, la Știrile Kanal D.

Oana și Viorel Lis nu mai fac planuri de concediu

Oana și Viorel Lis au o căsnicie de 25 de ani. Sunt un exemplu de c uplu sudat, care a rămas împreună „la bine și la greu”. „Sunt atașată de soțul meu, suntem de 25 de ani împreună, am făcut anul ăsta. Te atașezi de o rochie pe care o porți de 3 ori, dar de un om cu care stai un sfert de secol”, a mărturisit Oana Lis, care a spus și că vara aceasta nu pleacă în vacanță.

„El m-a încurajat să mă duc cu fetele la mare, dar prefer să stau cu el, nu m-aș simți bine undeva să știu că el nu este bine. Între noi este o legătură de co-dependență foarte mare și problemele financiare, pentru că a avea grijă de un om cu multiple boli în 2023 este foarte scump și am preferat să dau banii pentru sănătatea soțului meu”, a mai spus Oana Lis.

Sursa foto: Facebook

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre