Oana Lis i-a impresionant pe toți. Care este ceea mai mare dorință a fostului primar al Capitalei

Oana Lis i-a impresionant pe toți. Care este ceea mai mare dorință a fostului primar al Capitalei
A fost ani de zile pusă la zid, cârcotașii fiind de părere că l-a luat pe Viorel de bărbat pentru bani. Oana a demonstrat că un om loial.

Starea sănătății lui Viorel Lis s-a înrăutățit de la o zi la alta, iar Oana e disperată că are mari probleme cu banii.

Oana Lis i-a impresionant pe toți. Care este ceea mai mare dorință a fostului primar al Capitalei

Oana și Viorel Lis sunt într-o situație critică. Cei doi reușesc cu greu să trăiască de pe o zi o pe alta și au ajuns să vândă cele mai de suflet lucruri. Nu demult, blonda și-a amanetat chiar și verigheta, pentru a reuși să-i cumpere soțului ei un scaun cu rotile.

Mai mult, Viorel a început să o roage tot timpul pe Oana să nu-l părăsească și să nu îl ducă la azil. Femeia e extrem de tristă pentru că are momente când se simte neputincioasă. Pe de altă parte, e mulțumită că s-au strâns câteva donații pentru Viorel și cineva i-a trimis un scaun special din străinătate.

E grea viața de pensionar pentru Viorel Lis. Câți bani îi aduce poștașul o dată pe lună

„Viorel se uită la televizor, a văzut cazul lui Arșinel, pe care îl stimează foarte mult”

„Da, îmi este foarte greu. De exemplu, astăzi, este nunta unui prieten, de zece ani ne ştim, şi îi confirmasem că mă duc la nuntă, dar nu pot să mă duc pentru că s-a întâmplat beleaua. Toată lumea se uită se uită ce îți lasă moșu, dar nimeni nu știe ce sacrificii faci.

Poate alta s-ar fi dus la nuntă, dar nu eu nu pot să fac asta, atâta timp cât știu că Viorel are dureri și nu este bine. Înainte, când erau alte ocazii, puteam să mă duc fără el, dar dacă el nu e bine, eu nu pot. Și sunt niște sacrificii foarte mari, nu era vorba doar de o nuntă, dar aveam și eu nevoie să ies, să stau cu prietenii, să ies puțin din rutina asta, să mă detensionez.

S-au strâns câteva donații atunci, sunt fericită pentru că mi-a trimis cineva din altă țară un scaun special. Viorel se uită la televizor, a văzut cazul lui Arșinel, pe care îl stimează foarte mult, și mă ruga să nu ajungă ca el, la azil, m-a implorat să nu-l părăsesc”, a declarat vedeta.