Simona Ionescu / Redactor Șef

Noutăți de ultimă oră. Oana Roman a făcut pasul decisiv: „E o zi specială, în curând o să înțelegeți de ce”

Noutăți de ultimă oră. Oana Roman a făcut pasul decisiv: „E o zi specială, în curând o să înțelegeți de ce”
Se pare că săptămâna aceasta chiar a început în forță. Se tot întâmplă lucruri. Romică Țociu a devenit iarăși bunic. Dar Oana Roman Elisei a făcut ceva cu adevărat colosal.

Pepe și Raluca au divorțat la notar lunea trecută, iar acum Oana Roman a făcut pasul decisiv. Se pare că vedetele aleg această cale a separării, mult mai elegantă și mai simplă decât chemarea în instanță. Potrivit Spynews.ro, după ce la finalul lunii decembrie Oana Roman și Marius Elisei au anunțat că s-au separat, astăzi au divorțat oficial în fața notarului. Paparazzi publicației i-au surprins pe cei doi în timp ce au mers să semneze actele.

„Am depus actele și în momentul ăsta avem o relație extraordinar de ok. Nu știu (n.r. dacă se vor împăca). Avem o relație foarte ok, vine și mă ajută când e nevoie”, declara Oana Roman la Antena Stars, în emisiunea Xtra Night Show!, acum aproximativ o lună.

Oana Roman şi Marius Elisei s-au căsătorit în vara lui 2014, după ce, cu patru luni mai devreme, li s-a născut fetița. Aceasta are acum șase ani. La începutul anului, un apropiat al Oanei Roman a explicat motivul despărțirii. Amintim că Oana și Marius s-au mai certat și în trecut, dar apoi s-au împăcat. Se pare că Marius Elisei și-a părăsit soția și fiica pentru altcineva, cu câteva zile înainte de Crăciun și Revelion.

Motivul separării, o altă femeie?

„El are o nouă relație și este cam îndrăgostit. Noua iubită este înstărită. A cunoscut-o pe social media și au discutat o lună non-stop. El a făcut apoi destul de hotărât pasul decisiv, nu a stat prea mult pe gânduri. Marius și-a petrecut sărbătorile de iarnă alături de noua sa iubită. Probabil că Oana bănuia, fiindcă femeile simt acest lucru.

A văzut şi ea că soțul ei este din ce în ce mai absent. Dar nu i-a zis nimic, nu i-a reproşat nimic lui Marius poate fiindcă a sperat până în ultima clipă că totul va fi doar o toană de bărbat aflat într-o criză a vârstei de mijloc”, au declarat apropiați ai fiicei lui Petre Roman, pentru impact.ro.

Oana Roman a făcut pasul decisiv

Dacă fanii Oanei au sperat că soții se vor împăca și de această dată, ca în trecut, se pare că acest lucru nu mai e posibil. Spynews.ro au surprins imagini cu cei doi, în această dimineață, când s-au prezentat la un cabinet notarial pentru a semna actele de divorț.

Primul care a ajuns în fața notarului a fost Marius Elisei. La scurt timp a sosit și Oana Roman, care, înainte și-a lăsat fetița la școală. Vedeta a petrecut zeci de minute în mașină înainte de a intra. A făcut și un live pe Instagram. „E o zi specială, în curând o să înțelegeți de ce”, a spus vedeta, înainte de a intra. Potrivit sursei citate, cei doi au stat la notar preț de 40 de minute, apoi fiecare a plecat pe drumul său.

Sursa foto: Instagram

Vă dăm un pont! Vă puteți îmbrăca și voi de la designerul irlandez preferat de Kate Middleton și Meghan Markle

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre