Simona Ionescu / Redactor Șef

Bârfoteca. Elisei și-a găsit iubită. Oana Roman a luat măsuri

Bârfoteca. Elisei și-a găsit iubită. Oana Roman a luat măsuri
La început de an, Oana Roman și-a surprins fanii de pe Instagram cu o sesiune de întrebări și răspunsuri. Astfel, vedeta a răspuns fanilor chiar și la întrebările incomode, despre relația ei cu Marius Elisei, dar cu aceasta ocazie a și anunțat cum stau de fapt lucrurile între ea și tatăl copilului ei.

Fiica fostului premier a avut un moment de sinceritate cu fanii de pe Instagram și nu s-a ferit să răspundă întrebărilor delicate pe care aceștia i le-au pus în legătură cu fostul soț. Întrebată dacă ține legătura cu fostul soț, vedeta a mărturisit că și-ar dori, însă nu a întâlnit disponibilitate din partea lui Elisei: “Eu mi-aș dori pentru că sunt foarte multe lucruri pe care trebuie să le vorbim în legătură cu Isa, dar doar eu îmi doresc asta.”

De asemenea, vedeta a profitat de ocazie și a închis orice portiță de împăcare cu fostul soț, căci se pare că nu mai există cale de întoarcere: “Nu (n.r. nu mai e cale de împăcare), din punctul meu de vedere nu și nici din al lui. Cred că am ajuns împreună la concluzia că nu mai există șanse de împăcare și e mai bine așa, pentru amândoi. Era inevitabilă”, a spus Oana Roman.

Când își va putea vedea Marius Elisei fiica

Deși cei doi pare că nu mai vor să aibă nimic de împărțit unul cu celălalt, lucrurile nu sunt atât de simple căci Izabela, fetița lor în vârstă de 6 ani, trece printr-o perioada grea și are nevoie de sprijinul ambilor părinți, iar Oana îi este aproape: “Cu siguranță că îi este greu, cu siguranță că va fi o perioadă grea pentru ea, dar eu fac tot ce e omenește posibil pentru ca ei să-i fie cât mai ușor”, a mai explicat vedeta.

Profitând de întrebările urmăritorilor, fiica fostului premier a ținut de asemenea să facă lumină în legătură cu timpul pe care Isa îl poate petrece alături de tatăl său: “Nu am stabilit încă un program fix, dar Isa merge la tatăl ei ori de cate ori își dorește, fără niciun fel de problemă. Este normal ca ea să stea cu tatăl ei cât își dorește”, a încheiat Oana, care a dat astfel de înțeles că atât ea, cât și fostul soț au de gând să facă ceea ce este mai bine pentru fiica lor.

Care este motivul despărțirii

Se pare că Marius Elisei și-a părăsit soția și fiica pentru altcineva, cu câteva zile înainte de Crăciun și Revelion. Oana a explicat, apoi, că soțul ei nu a plecat cu mâna goală de acasă, lăsând-o și fără afacerea prosperă pe care o deschiseseră de puțin timp.

„El are o nouă relație și este cam îndrăgostit. Noua iubită este înstărită. A cunoscut-o pe social media si au discutat o lună non-stop. El a făcut apoi destul de hotărât pasul decisiv, nu a stat prea mult pe gânduri. Marius și-a petrecut sărbătorile de iarnă alături de noua sa iubită. Probabil că Oana bănuia, fiindcă femeile simt acest lucru. A văzut şi ea că soțul ei este din ce în ce mai absent. Dar nu i-a zis nimic, nu i-a reproşat nimic lui Marius poate fiindcă a sperat până în ultima clipă că totul va fi doar o toană de bărbat aflat într-o criză a vârstei de mijloc”, au declarat apropiați ai fiicei lui Petre Roman, pentru impact.ro.

Gata! Ioana Ginghină l-a uitat pe Papadopol. Ce planuri are

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre