Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Roman e șocată de ce i se întâmplă. Marius Elisei a întors foaia și a lovit-o unde o doare mai tare

Oana Roman e șocată de ce i se întâmplă. Marius Elisei a întors foaia și a lovit-o unde o doare mai tare
S-au adunat toate problemele pe capul Oanei Roman. De parcă nu i-ar fi ajuns că s-a despărțit de Marius Elisei, fostul partener vrea să o joace pe degete.

A început războiul dintre Oana Roman și Marius Elisei și se așteaptă lupte crâncene. Cândva spunea că nu poate trăi fără ea, acum îi dă ultimatum.

Oana Roman e marcată de tot ceea ce i se întâmplă în ultima perioadă. Marius Elisei a lăsat-o cu toate problemele pe cap și, mai nou, a început să o și execute. Bruneta nu s-ar fi așteptat niciodată ca bărbatul să sufere o asemenea transformare, dar se pare că între ei nu mai e cale de întoarcere.

„Până marți să îți ștergi numele de Elisei”

După ce Oana le-a spus internauților că Marius nu contribuie cu nimic la educația și creșterea copilului, bărbatul i-a trimis un mesaj usturător. E vorba de o cerință la care Oana nu s-ar fi gândit nici în ruptul capului.

El i-a spus clar și răspicat ca până marți să șteargă numele Elisei de pe absolut toate rețelele de socializare. ”Până marți să își ștergi numele de Elisei de pe toate rețelele de socializare”, a fost mesajul pe care Marius i l-a trimis Oanei pe Whatsapp. E adevărată că nici Oana nu s-a lăsat și i-a dat un răspuns care-l va scoate din minți: „Îmi dă și el termene, drăguțul de el”. Însă în sufletul ei, fiica lui Petre Roman e distrusă. În plus, chiar dacă cei doi s-au despărțit definitiv, Oana nu a șters de pe contul de socializare fotografiile cu Elisei, gest care spune multe…

“Lasă-mă așa cum sunt eu, gras, slab, înalt, prost, deștept, cum mă bârfești tu, toate modurile posibile în care mă bârfești și mă vorbești”

Este al doilea mesaj pe care Oana îl primește de la Marius Elisei. Nu cu mult timp în urmă, el a scris câteva rânduri pe contul de socializare, din care reiese că vrea să fie lăsat în pace cât mai repede să-și vadă de viața lui.

„Sunt oameni care nu pot trăi fără să îi bârfească sau să-i judece, mai bine spus, pe cei din jur.

Eu sunt de părere că nu e decât distructivă atitudinea asta și caut s-o evit. Lasă-mă așa cum sunt eu, gras, slab, înalt, prost, deștept, cum mă bârfești tu, toate modurile posibile în care mă bârfești și mă vorbești. Lasă-mă așa să fiu eu, sănătos, cum sunt eu, nu contează”, au fost cuvintele lui Elisei.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre