Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Roman oftează pe Instagram, iar Marius Elisei îi trimite un mesaj subtil despre plecarea lui: „Unii te vor lua de prost…”

Oana Roman oftează pe Instagram, iar Marius Elisei îi trimite un mesaj subtil despre plecarea lui: „Unii te vor lua de prost…”
Oana Roman și Marius Elisei au robotit toată vara trecută la casa lor din Capitală. Oana chiar îl filma pe iubitul ei, la bustul gol, muncind cu dedicație în curte. Azi „vorbesc” prin mesaje.

Cei doi își cumpăraseră o casă, încă de când erau căsătoriți, iar după divorț și separarea ce a durat, atunci, aproape un an, au revenit împreună și s-au apucat de amenajări, ne amintim cu toții cum îl lăuda Oana Roman pe Marius Elisei în legătură cu puterea și implicarea lui în muncă. Amenajarea curții casei a fost un proiect de familie, la care bărbatul a lucrat cu implicare totală.

Vara trecută, Marius Elisei a lucrat intens la amenajarea casei

După separarea de lunile trecute, primăvara aceasta doar Oana Roamn se bucură de rodul muncii lor de anul trecut, căci Marius Elisei s-a mutat. Oana însă e  fericită   în liniștea curții ei și încântată de munca bărbatului ei depusă anul trecut. A admirat și a postat pe internet gazonul plantat de ea și Marius, care, primăvara aceasta, a crescut frumos, acoperind curtea cu un covor verde.

Făr[ ajutorul lui Marius, Oana Roman va vopsi ea gardul
„Gazonul s-a prins super bine. Urmează să vopsesc gardul și să repare gardul din spate. Încet încet, le facem pe toate…” a scris Oana Roman pe Instagram, care de data aceasta nu îl are pe Marius Elisei alături să care materiale cu roaba.

Marius Elisei, replică la postările Oanei: „Să fii om curat la suflet”

Marius Elisei a văzut postările Oanei din casa lor și a reacționat, finuț, pe aceeași rețea de socializare. Fostul ginere al lui Petre Roman a făcut o postare în care insinuează că de bun ce era, făcea tot felul de lucruri acasă, la care se pricepea, iar pentru asta a fost luat de prost. Și  de aceea a plecat de acolo. Mesajul lui către fani este că trebuie să rămâi bun, indiferent de situație.

Marius Elisei, postare cu tâlc după ce Oana a anunțat că mai are de lucru în curtea casei

„Să lași loc de bună ziua! Mereu, pe unde treci, să fii om curat la suflet. Poate că unii te vor lua de prost, căci deseori așa pățesc cu oameni buni. Dar nu-i nimic, tu să rămâi la fel! Când simți că nu e bine, pleacă de acolo, cu bun simț, ca un om educat”, a scris Marius Elisei în postarea sa și a adăugat „Noapte bună” alături de o inimioară roșie.

Sursa foto: Insstagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre