Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Roman vorbește despre cel mai dureros complex al ei. Nu, nu e greutatea.

Oana Roman vorbește despre cel mai dureros complex al ei. Nu, nu e greutatea.
De  o bună bucată de vreme Oana Roman și-a introdus în rutină folosirea unor accesorii aparte. Ea poartă peruci. A ales unele în culori diferite, toate cu păr lung. Unele crețele, altele întinse.

Acum, Oana Roman a ajuns la momentul adevărului și spune câte peruci are. Poate vă amintiți că, luna trecută, când se afla în vacanță în Cipru, împreună cu Marius Elisei și fiica lor, Isabela, fiica fostului premier Petre Roman s-a simțit datoare să facă precizări legate de problemele pe care le are cu părul.

Oana Roman își pierde podoaba capilară, încet dar constant. E vorba de o problemă medicală, după cum a și relatat vedeta. „Da, am această problemă,, medicală deja și nu cred că este OK să ne batem joc de oameni care au probleme”, a spus Oana Roman la momentul respectiv. Săptămâna aceasta, ea a început să folosească un tratament nou împotriva căderii părului, și speră ca acesta să aibă succes.

Câte peruci are Oana Roman și ce face cu ele

Altfel, Oana Roman a mai arătat că, din cauza problemelor cu părul, acesta e tuns destul de scurt. Și, altfel, e și destul de rar. Prin urmare, pentru aparițiile ei publice, vedeta preferă să apeleze la peruci. Acestea sunt alese astfel încât să îi completeze perfect imaginea. Într-o sesiunea de întrebări și răspunsuri, Oana Roman a dezvăluit câte peruci deține în dressingul casei pe care, vara aceasta, a renovat-o împreună cu partenerul ei, Marius Elisei.

„Am vreo 5 – 6 peruci, dar mai îmi iau altele și le schimb. Am o colaborare cu o companie. Ei fac peruci din păr natural și le produc în România”, a dezvăluit vedeta.

De luni bune, fără să facă niciun secret din asta, Oana Roman poartă peruci. Ea a optat pentru peruci din păr natural, de diferite culori lungimi și forme. A apărut cu o perucă roz, dar și cu una în care etala o coafură afro perfectă. Cel mai des însă, Oana Roman poartă peruci cu părul lung de culoare închisă.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre