Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Zăvoranu, despre trauma suferită în copilărie. Nici acum nu a uitat

Oana Zăvoranu, despre trauma suferită în copilărie. Nici acum nu a uitat
Querida nu se lasă! E mai pusă pe treabă ca niciodată și a dat detalii necunoscute de nimeni despre viața ei.

După o viață agitată, Oana Zăvoranu și-a găsit echilibrul. Are o familie fericită și e o femeie de afaceri pe cinste.

Oana Zăvoranu, despre trauma suferită în copilărie. Nici acum nu a uitat

Într-un interviu acordat Libertatea, Oana Zăvoranu a spus lucruri neștiute de nimeni. Bruneta a afirmat că în copilărie a fost campioană la juniori, la schi, dar din păcate părinții nu au lăsat-o să facă performanță. Ar fi însemnat să nu se țină ca lumea de școală, iar cu asta nu au fost de acord. Vedeta a rămas atât de marcată de moment, încât spune că niciodată nu a mai pus schiurile în picioare.

„Am fost campioană la juniori, la schi. Am fost până la vârsta de 7 ani, când au trebuit părinții mei să decidă clar dacă mă îndrept spre un sport de performanță. Ceea ce ar fi însemnat să renunț la școală, sau nu. Pentru că la noi schiul nu exista aproape deloc la vremea respectivă.

A trebuit, cu durere în suflet, să renunț. De supărare nu am mai pus niciodată schiuri în picioare. (…) Eram pe pârtie de la 8 dimineața până seara, când se deschideau nocturnele. Da, am un regret. Cine știe ce campioană aș fi ajuns?! Deși viața a fost ok și nu pot spune că, nefăcând schi, am nimerit rău. A rămas totuși acolo un „dar dacă…”, a spus, aceasta, cu sufletul greu.

„Îmi plac dictatorii”

Pe de altă parte, Oana a spus că unul dintre locurile care au impresionat-o foarte mult a fost Las Vegas-ul, unde și-ar dori să locuiască “cel puțin jumătate din timp”. Șocant a fost însă momentul în care Oana a spus că l-a plăcut dintotdeauna pe Hitler, pentru că a fost un om puternic care și-a dus ideile la capăt.

“Este discutabil, despre Hitler s-au spus multe. Era un dictator cu siguranță, dar era un iubitor mare al animalelor și cred că a anticipat multe. Îmi plac dictatorii. Da, eu aș fi o dictatoare, dacă aș fi într-un post de conducere, dar una bună”, a afirmat vedeta.

“Îmi doresc să fac un film

Nu în ultimul rând, Oana a mărturisit că abia așteaptă să revină cu noua sa emisiune din online și a anunțat că-și va schimba platoul. Ea și-ar dori să revină în televiziune și ar accepta cu plăcere dacă i s-ar propune să fie prezentator sau jurat într-o emisiune care să-I placă.

Dar marea ei dorință rămâne să facă un film. “Dacă aș fi ofertată de un post care să-mi dea un rol de prezentator, de jurat, într-o emisiune care să mă reprezinte, să-mi pot face treaba cu inteligență și onoare, aș accepta cu mare drag. Îmi doresc să fac un film. Este unul dintre planurile mele”, a mai spus bruneta.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre