Spectacol sportiv la Râșnov. 4 competiții de Cupă Mondială la sărituri cu schiurile

Spectacol sportiv la Râșnov. 4 competiții de Cupă Mondială la sărituri cu schiurile
Spectacol sportiv de top la Râșnov, din 18 februarie. Cei mai buni săritori ai lumii vor participa la patru competiții de Cupă Mondială la sărituri cu schiurile.

Spectacol sportiv de top la Râșnov, din 18 februarie. România va avea reprezentanți în toate cele patru etape, care vor fi transmise în direct pe TVR 2.

Spectacol sportiv la Râșnov

Spectacol sportiv de Cupă Mondială, la Râșnov.

Cei mai buni săritori ai lumii vor evolua pe trambulina din Valea Cărbunării de joi, 18 februarie, până sâmbătă, 20 februarie.

România va avea reprezentanți în toate cele patru etape, care vor fi transmise în direct pe TVR 2.

Oraşul Râşnov va găzdui în acest sfârșit de săptămână patru etape de Cupă Mondială la sărituri cu schiurile.

În Valea Cărbunării vom avea două etape feminine, una masculină și una pe echipe mixte, o probă foarte rară. Acesta revine în atenție după mai mulți ani fiindcă urmează să se desfășoare în programul Jocurilor Olimpice.

TVR 2 va transmite în direct toate cele patru întreceri, la care participă sportivi din 18 țări.

Este al şaptelea an în care România găzduiește Cupa Mondială de sărituri cu schiurile. Temperaturile scăzute din ultimele zile au ajutat pentru ca trambulina să aibă suficientă zăpadă pentru spectacol.

În cele 3 zile de competiție, de joi, 18 februarie, până sâmbătă, 20 februarie, restricțiile privind limitarea efectelor pandemiei de Covid 19 nu permit prezenţa spectatorilor.

Dacă vreți să vedeți pe cei mai buni schiori din lume, îi puteți vedea la TVR 2.

4 competiții de Cupă Mondială la sărituri cu schiurile

„Este cel mai cuprinzător program competițional de când au loc etape de Cupă Mondială la sărituri cu schiurile în România.

Este și o recunoaștere a capacității organizatorilor de a se descurca în orice situație, pentru ca întrecerile să se desfășoare în cele mai bune condiții.

Telespectatorii TVR 2 HD pot vedea în direct pe cei mai buni sportive. Vor fi la Râșnov liderii la zi ai clasamentelor individuale, austriaca Marita Kramer, respectiv norvegianul Halvor Egner Granerud.

Sunt și alte nume mari din lumea ski jumping: japoneza Sara Takanashi, câștigătoare a 4 Cupe Mondiale, care ar putea duce recordul său overall de victorii de etapă la 60 la Râșnov.

Polonezul Kamil Stoch, campion al lumii, dublu câștigător al Cupei Mondiale, triplu campion olimpic la individual!

Noi le vom ține pumnii desigur compatrioților noștri Dana Haralambie, cea mai bună săritoare din România și Daniel Andrei Cacina, cel care a obținut recent un remarcabil loc 14 la Mondialele de juniori de la Lahti.

Dana și Dani vor lua startul în competițiile individuale, în vreme ce în etapa pe echipe mixte (două fete și doi băieți în echipă), li se vor alătura Diana Trâmbițaș și Sorin Mitrofan”, a spus comentatorul Sorin Hobana, citat de evz.ro.


Actorul Marius Manole devine prezentator TV. La ce post a ales să meargă

Îl mai țineți minte pe Narcis Ianău de la ”Românii au talent”? Uite ce face și cum arată acum. Transformare spectaculoasă!