Actorul Marius Manole devine prezentator TV. La ce post a ales să meargă

Actorul Marius Manole devine prezentator TV. La ce post a ales să meargă
Show-ul care le pune pe vedete în fața unora dintre cele mai incomode întrebări și provocări, Întrebarea mesei rotunde, a revenit astăzi cu un nou sezon. Primul invitat al emisiunii a fost Marius Manole. Apoi s-a întâmplat ceva neașteptat.

După ce s-a aflat care a fost cel mai stânjenitor moment din cariera, actorul Marius Manole devine prezentator TV.  Alex Daragiu, prezentatorul emisiunii Întrebarea mesei rotunde l-a întrebat pe cunoscutul actor când și-a început acesta viața sexuală. Apoi i-a adresat cea mai neașteptată întrebare: „Care este emisiunea pe care ți-ar plăcea să o prezinți: Trending Review, How to Tik Tok sau Întrebarea mesei rotunde?”. Fără să stea pe gânduri, Marius a ales – Întrebarea mesei rotunde. Și așa va fi!

Actorul Marius Manole devine prezentator TV

Începând cu acest sezon, Marius Manole preia ștafeta de la Alex Daragiu și ne așteaptă în fiecare miercuri, pe Protvplus.ro, cu noi ediții și invitați neașteptați în cadrul emisiunii menționate.

„Am decis să-mi mut toate resursele pentru emisiunea Trending Review deoarece simțeam că nu pot face două lucruri… la fel de bine. După un lung casting, am știut că Marius Manole este acel om mișto care trebuie să prezinte în locul meu! Am încredere că va duce show-ul la un alt nivel”, declară Daragiu.

Actorul Marius Manole se declară încântat de noua provocare. „Nu am mai făcut așa ceva, înainte făceam totul singur. Nu aveam producător, un spațiu în care să mă desfășor”. Gândindu-se la invitații pe care îi va avea, are o singură așteptare ”să vină și să nu fugă în timpul emisiunii. Înțeleg că Daragiu îi sechestra în studiou… e o variantă”.

Cât despre mâncărurile de pe masă, Marius spune ”nu vreau să propun nimic, ceea ce e pe masă e, ca și până acum, o necunoscută și pentru mine și pentru invitat, le aflu în același timp cu invitatul, asta ca să putem fugi împreună”, a declarat noul prezentator de la Pro TV.

Nu ratați ultima ediție prezentată de Alex Daragiu, iar de miercurea viitoare fiți alături de Marius Manole și ai lui invitați pentru a vedea cine răspunde… și cine mănâncă la Întrebarea mesei rotunde!

Sursa foto: Pro TV

Îl mai țineți minte pe Narcis Ianău de la ”Românii au talent”? Uite ce face și cum arată acum. Transformare spectaculoasă!