Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Zăvoranu nu l-a uitat pe Pepe. Ceea ce a arătat tuturor a devenit viral pe net

Oana Zăvoranu nu l-a uitat pe Pepe. Ceea ce a arătat tuturor a devenit viral pe net
Se pare că Oana Zăvoranu nu l-a uitat pe Pepe. Vedeta a postat pe Instagram o fotografie în care făcea o glumă cu aluzie la cântăreț.

Oana Zăvoranu încă se gândește la Pepe. Vedeta a postat pe rețelele sociale o fotografie cu artistul. 

Ce spune Oana Zăvoranu despre Pepe

Oana Zăvoranu nu l-a uitat pe Pepe. Querida a postat pe rețelele sociale o fotografie în care apare cântărețul. Pe imagine este scris textul: „Salut! S-a vaccinat Pepe și se simte bine!”. Artistul apare cu un zâmbet ciudat, și cu aspectul modificat. 

Oana a distribuit imaginea cu „Pepe” pe Instagram Stories, spunând „Am primit și nu m-am putut abține. Și ți-am spus să nu te vaccinezi”.

Nu este prima oară când Oana Zăvoranu face glume pe seama altora, ba chiar de multe ori face glume și pe seama ei. Anumite observații pe care le-a făcut în ultima vreme i-au adus însă o serie de amenințări cu instanța din partea anumitor vedete.

Oana l-a făcut praf pe Pepe

Așa cum am spus, nu e prima dată când Oana face mișto de Pepe sau îi aruncă săgeți. Atunci când a venit vorba de modul în care decurgeau partidele de amor cu Pepe, Oana Zăvoranu a spus, fără menajamente, că artistul stă foarte prost la acest capitol. Are multe să îi reproșeze, inclusiv „rezistența”.

Actrița s-a lansat în declarații tăioase. Și i-a luat la rând pe bărbații din viața ei. Așa, ca o recapitulare școlară. Doar pe Tuddy l-a sărit. Nici măcar nu l-a pomenit, semn că fie acesta nu a ajuns în patul ei, fie nu a mai vrut să-i facă rău fiindcă e persoană publică.

„Cu Pepe era… pfff… Pepe stă rău de tot la capitolul amor, prost-prost! Nici Mirco Maschio nu stătea mai bine, nici nu ştiu de ce alerga atât Cristina Spătar după el, săraca.

Dura maximum zece minute, aia cred că alerga mai degrabă după vreun conac de-al lui, nu după… Nu vreau să zic cine a fost cel mai bun. Cove nu a fost cel mai… micuţ, ca să zic aşa”, a spus bruneta, conform Cancan.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre