Simona Ionescu / Redactor Șef

Obama a spus adevărul despre extratereștri. A aflat chiar când a preluat mandatul de președinte

Obama a spus adevărul despre extratereștri. A aflat chiar când a preluat mandatul de președinte
Obama a spus, în sfârșit, adevărul despre extratereștri. Fostul președinte a aflat chiar când a preluat mandatul.

În aprilie, Departamentul Apărării al SUA a confirmat că imaginile unui obiect intermitent, în formă de piramidă, în timpul zborului, sunt legitime și au fost surprinse de personalul marinei în 2019. În cadrul unei apariții la emisiunea lui James Corden, Obama a vorbit, printre altele despre subiectul fierbinte al momentului. A spus adevărul despre extratereștri. 

La un moment dat, Obama a fost întrebat dacă „are o teorie „despre rapoartele recente despre obiecte zburătoare neidentificate”. El a recunoscut că videoclipurile OZN-urilor care se ridică prin cer, care au scăpat pe internet, sunt într-adevăr reale – și deocamdată inexplicabile.

„Dar ceea ce este adevărat – și de fapt vorbesc serios aici – există imagini și înregistrări de obiecte pe cer care nu știm exact ce sunt”, a spus Obama. „Nu putem explica modul în care s-au mișcat, traiectoria lor. Nu aveau un model ușor de explicat”

Obama a spus adevărul despre extratereștri. Nu există niciun laborator secret

Fiind cunoscut pentru replicile sale care stârnesc râsete, fostul președinte nu s-a abținut nici cu James Corden. S-a lăsat cu un dialog savuros, Dar și cu dezvăluiri din partea lui Obama. Mai exact, acesta a povestit care a fost primul lucru care l-a interesat când și-a preluat mandatul, dar și răspunsul pe care l-a primit. 

Astfel, fostul președinte a întrebat unde este laboratorul în care sunt ținuți extratereștri și OZN-ul acestora. „Când vine vorba de extratereștri, există câteva lucruri pe care pur și simplu nu ți le pot spune în direct”, a glumit fostul președinte.

Obama a continuat: „Adevărul este că, atunci când am preluat funcția, am întrebat: „Există vreun laborator undeva unde ținem exemplarele extraterestre și nava spațială? ” Și au făcut un pic de cercetare, iar răspunsul este nu”, a dezvăluit acesta. 

Obama, recunoscut pentru glumele sale 

Obama este celebru pentru discursurile sale în care umorul era la ordinea zilei. Fostul președinte chiar a reușit să devină viral după ce a susținut ultima cină cu corespondenții presei de la Casa Albă. Momentul în care Obama lasă microfonul să cadă la finalul discursului a rămas memorabil și a fost copiat de mii de ori de atunci. Deși nu mai este președinte, Obama continuă să-și păstreze același stil dezinvolt și amuzant chiar și astăzi. 

Foto: Facebook

Irina Fodor de la „Chefi la cuțite” a mai dat o lovitură: „Provocările vor fi peste măsură”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre