Simona Ionescu / Redactor Șef

Obsesie de om bogat. Un magnat din domeniul tehnologiei își cheltuie averea pentru a inversa procesul de îmbătrânire: arată ca un adolescent

Obsesie de om bogat. Un magnat din domeniul tehnologiei își cheltuie averea pentru a inversa procesul de îmbătrânire: arată ca un adolescent
Un mogul din industria software în vârstă de 45 de ani, și care deține o avere de sute de milioane de dolari, cheltuie sume fabuloase ca să întinerească. El caută imortalitatea și, aparent, a găsit o soluție pentru a inversa procesul de îmbătrânire a corpului. Arată ca la 18 ani, fără să își fi făcut operații estetice.

Bryan Johnson, în vârstă de 45 de ani, care și-a făcut avere la 30 de ani când și-a vândut compania de procesare a plăților Braintree Payment Solutions către eBay pentru 800 de milioane de dolari, promovează o rutină zilnică despre care spune că e aducătoare de tinerețe și că i-a oferit inima unui tânăr de 37 de ani, pielea unuia de 28 de ani și capacitatea pulmonară și corpul unui tânăr de 18 ani, scrie nypost.com. Rutina sa zilnică ajunge să coste 2 milioane de dolari pe an.

Magnatul din industria tehnologiei se bazează pe o echipă de 30 de medici și experți în sănătate regenerativă care îi supraveghează regimul, a declarat acesta pentru Bloomberg News.Scopul său este ca toate organele importante ale corpului – inclusiv creierul, ficatul, rinichii, dinții, pielea, părul, penisul și rectul – să funcționeze așa cum funcționau la sfârșitul adolescenței, a spus Bryan Johnson. Este cunoscut, statistic, apogeul vitalității în cazul bărbaților e vârsta de final a adolescenței.

Johnson a spus că interesul său pentru a-și păstra tinerețea veșnică a fost declanșat de o scădere gravă a sănătății sale mentale și fizice înainte de a vinde Braintree către eBay. Era atunci supraponderal, deprimat și aproape sinucigaș, un rezultat al acumulării de stres și al orelor lungi de muncă.

Ce sacrificii face Bryan Johnson pentru a avea tinerețe veșnică

Project Blueprint, cum se numește rutina de sănătate a multi milionarului,  îi impune acestuia o dietă vegană strictă în valoare de exact 1.977 de calorii pe zi, la care se adaugă un regim zilnic de exerciții care durează o oră, plus exerciții de mare intensitate de trei ori pe săptămână. În plus, bărbatul e obligat să meargă la culcare în fiecare seară la fix aceeași oră, astfel că petrecerile sau ieșirile în oraș cu prietenii sunt practic, imposibile.

„Ceea ce fac poate suna extrem, dar încerc să demonstrez că auto-vătămarea și degradarea nu sunt inevitabile”, a spus Johnson în același interviu pentru Bloomberg. Johnson se trezește în fiecare dimineață la ora 5:00. apoi ia două doze de suplimente, se antrenează timp de o oră, bea suc verde cu creatină și peptide de colagen și se spală pe dinți în timp ce se clătește cu ulei de arbore de ceai și gel antioxidant. De asemenea, se cântărește zilnic, își măsoară indicele de masă corporală, grăsimile corporale, nivelurile de glucoză din sânge și variațiile ritmului cardiac.

Supervizat de 30 de medici

Înainte de culcare, timp de două ore, Johnson poartă ochelari care blochează lumina albastră. În timp ce doarme, Johnson este conectat la un aparat care îi numără erecțiile spontane nocturne. Echipa sa de medici îi monitorizează constant semnele vitale. Lunar, magnatul tech face ecografii, RMN, colonoscopii și analize de sânge.

„Tratez sportivi și celebrități de la Hollywood și nimeni nu a ajuns atât de departe ca Bryan”, a declarat Jeff Toll, un medic internist care face parte din echipa lui Johnson, pentru Bloomberg News.

Sursa foto: Daily Mail

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre