Simona Ionescu / Redactor Șef

Otilia Bilionera le-a prezentat fanilor pe primul său copilaș. Ce nume a primit băiatul

Otilia Bilionera le-a prezentat fanilor pe primul său copilaș. Ce nume a primit băiatul
A stat două luni în Republica Dominicană și se spune că ar fi câștigat în jur de 15.000 de euro.

Concurenții de la Survivor România au câștigat bani buni după experiența în jungla dominicană, cu care au făcut investiții serioase.

Otilia Bilionera le-a prezentat fanilor pe primul său copilaș. Ce nume a primit băiatul

Se zvonește că în urma participării la emisiunea Survivor România, Otilia Bilionera ar fi câștigat aproape 15.000 de euro. Și nu i-a folosit pentru a investi în mașini sau alte obiecte de valoare, ci a preferat să-și cumpere un superb animal de companie. O adevărată bijuterie de câine. „Faceți cunoștință cu Fluffy, primul meu copilaș” a spus Otilia pe pagina sa de Instagram.

Băiatul a fost botezat Fluffy

Patrupedul face parte din rasa pomeranian, o rasă de câini originară din regiunea Pomerania, împărțită între Polonia și Germania. Artista a plătit pentru simpaticul ei băiat suma de 1000 de euro.

Îl are și pe iepurașul Iepurilă

Otilia Bilionera iubește animalele la nebunie și în trecut l-a achiziționat și pe Iepurilă, un iepuraș extrem de drăgălaș. „Când îl cumperi dai 70 de lei pe el, dar întreținerea lui e mai ceva ca a unui Pomerian. E destul de greu de întreținut, mai ales că trebuie să-i schimb tot timpul așternutul, dar el face la litieră, ca pisicile, este dresat.

Are un an de zile de când nu mi-a făcut vreo surpriză pe afară. Vine dacă îl strigi, l-am învățat cu recompense, niște pernițe umplute cu fructe de pădure”, a explicat Otilia Bilionera, într-o emisiune TV.

”Nu cred că este o regulă ca toate femeile să aibă copii”

De asemenea, Otilia susține că nu e căsătorită, ci o persoană liberă, care nu suportă ca cineva să-i spună ce trebuie să facă. ”Separat de asta, eu sunt o persoană liberă și, în orice relație aș fi, cu el sau cu altcineva, nu îmi place să îmi îngrădească nimeni această libertate”, a mărturisit vedeta, potrivit Click.

Cât privește copiii, aceasta susține că e alegerea fiecărei femei dacă vrea să aibă moștenitori sau nu. ”Nu cred că este o regulă ca toate femeile să aibă copii sau, la 30 de ani, să își pună problema că a cam venit momentul să se gândească serios la a face copii. Nu mi se pare normal să existe o astfel de presiune pe femei. Fiecare este liberă să aleagă dacă vrea să aibă copii sau nu. În plus, poate fi o discuție extrem de sensibilă pentru multe femei”, s-a destăinuit blonda.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre