Simona Ionescu / Redactor Șef

Pamela Anderson, cândva divă… să vedeți cum arată! Imaginile zilei

Pamela Anderson, cândva divă… să vedeți cum arată! Imaginile zilei
Pamela Anderson e un nume de referință pentru generații întregi. Vedeta din Baywatch făcea furori în costum de baie. A apărut în cea mai cunoscută revistă pentru adulți, și-a pus silicoane, apoi și le-a scos, iar înainte ca o casetă video „scăpată” să o facă celebră pe Kim Kardashian, ea a fost implicată într-un scandal similar.

Pamela Anderson a fost o adevărată divă în tinerețe, să vedeți cum arată acum. Vedeta din Baywatch, în vârstă de 56 de ani – care a dezvăluit recent că renunțarea la machiaj a fost „foarte eliberatoare”. Celebra actriță  le-a arătat fanilor mai mult decât pe ea. ea le-a oferit o vedere din interiorul casei sale, postând pe Instagram o imagine cu un zâmbet vesel pe față în timp ce stătea în camera din față a The Roadhouse, situată pe proprietatea Ladysmith.

Pamela Anderson le arată fanilor cum locuiește în noua ei casă, cea în care a copilărie (Sursa: Instagram)

În descriere, modelul a scris celor 3 milioane de fani: „Sunt cel mai acasă – cu animalele mele, pe ocean, cu o ușoară moliciune aruncată în jur … citit, scris și visat…” Actrița poate fi văzută purtând o rochie de soare albă, vaporoasă, cu bretele groase în jurul umerilor. Șuvițele ei blonde erau despărțite la mijloc și cădeau lejer în jos.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pamela Anderson (@pamelaanderson)

Încăperea e cu mobilier alb. Are o insulă, și scaune înalte, pe care stă diva. Pereții, precum și tavanul și grinzile expuse au fost toate vopsite într-o culoare albă pentru a da o senzație caldă spațiului. Pardoseala era un amestec de lemn, precum și gresie alb-negru. Diverse tablouri în rame de lemn oferă încăperii o senzație rustică.

Diva a revenit în casa copilăriei și a renovat-o

Proprietatea Ladysmith a fost inițial cumpărată de bunicii ei în anii 1950, potrivit Vancouver Sun. O cabană este, de asemenea, situată pe cei șase acri, unde a crescut Anderson. Ea a declarat presei anul trecut: „Cred că am fost foarte răsfățată. Când crești pe plajă, te aștepți în fiecare dimineață la asta. Te aștepți la aceste dimineți”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pamela Anderson (@pamelaanderson)

Frumoasa a povestit cu altă ocazie despre decizia ei de a reveni și de a locui în locul copilăriei: „Pur și simplu stau uneori și mă gândesc: Cum am ajuns aici? Ce s-a întâmplat? Tocmai am plecat de aici, am făcut înconjurul lumii și m-am întors ușor, nevătămată. M-am întors dintr-o bucată, ceea ce este un miracol. Întotdeauna am știut că mă voi întoarce aici. Întotdeauna am știut că dacă aș avea acest loc, mi-aș păstra un pic din sănătatea mea mintală și un pic din picioarele mele pe pământ”.

Pamela Anderson s-a făcut femeie de casă: întinde rufe, cultivă zarzavaturi

Fostul model Playboy a cumpărat proprietatea familiei în urmă cu aproximativ 30 de ani, dar a revenit oficial în  casă în 2019, potrivit publicației. Împreună cu The Roadhouse – care este reședința principală – și The Cabin, proprietatea are, de asemenea, o grădină de legume și trandafiri, un dig lung, precum și o verandă generoasă. Casa a fost, de asemenea, prezentată în seria Hulu intitulată Pamela’s Garden Of Eden.

În tinerețe, Pamela Anderson a cochetat cu statutul de divă pe care i l-a dat apariția în serialul Baywatch (Sursa: Instagram)

În timp ce și-a lăsat viața de la Hollywood în urmă, Pamela Anderson e întoarce la rădăcinile sale de pe coasta insulei Vancouver și se angajează într-o restaurare masivă a proprietății moștenite a bunicii sale, arată sinopsisul oficial al seriei documentare. Cel de-al doilea sezon s-a încheiat luna trecută, în octombrie, iar actrița și-a ajutat fiii – Brandon, 27 de ani, și Dylan, 25 de ani – să-și renoveze casa nou achiziționată din Los Angeles. Cei doi fii provin din relația turbulentă cu fostul ei soț, Tommy Lee, arată Daily Mail.

Un an, singură, cu casa și oceanul

Vorbind într-un alt interviu, la începutul acestei luni, despre serial, ea a declarat: „Când m-am întors acasă, m-am gândit: Îmi voi rescrie viața și voi începe cu această proprietate. Și a devenit ca un proiect de artă. Mi-a luat cu adevărat inima și sufletul”. Ea a părăsit Ladysmith când avea 17 ani.

În memoriile sale recent publicate, intitulate Love, Pamela, ea a deschis despre abuzul pe care l-a suferit în copilărie. „Cred că este nevoie de o persoană foarte curajoasă pentru a se întoarce acasă, a explicat Pamela. Nu știu dacă vreți să o numiți „scena crimei”, dar am vrut să mă întorc acasă și să o iau de la început”.

Pamela Anderson spune că e cea mai mare bucurie a ei că s-a mutat, din nou, în casa de lângă ocean (Sursa: Instagram)

Anderson a mai declarat pentru Today: „Am fost foarte fericită să petrec acest an pe cont propriu cu câinii mei, cu legumele mele, cu copacii și cu oceanul. Și oricât de singură am fost uneori, este un fel bun de singurătate și este ceva care m-a făcut și mai puternică”.

Pamela Anderson a renunțat complet la machiaj

Cu câteva luni mai devreme, Pamela a revenit în lumina reflectoarelor când a participat la Săptămâna Modei de la Paris și a optat pentru un aspect natural, fără machiaj.

„Nu mă machiez acasă, așa că de aș face-o pentru Săptămâna Modei de la Paris?, a explicat ea pentru People la începutul acestei luni. Chiar nu știam că cineva îl va observa, dar mă bucur că a devenit un mesaj pozitiv”.

Pamela Anderson a decis să nu se mai machieze și să se dedice treburilor casnice (Sursa: Instagram)

Fosta divă a comentat, de asemenea, îmbătrânirea și și-a explicat punctul de vedere: Eu o numesc Life-ing, nu îmbătrânire. Alungarea tinereții este inutilă. Tot ce putem face este să îmbrățișăm cine suntem în momentul în care ne aflăm și să fim în regulă cu locul în care ne sunt picioarele acum. Nu mai trebuie să fiu cool. Pot fi doar eu. Este foarte eliberator să te simți confortabil în propria piele”.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre