Simona Ionescu / Redactor Șef

Paris Hilton a împlinit 43 de ani. Ce surpriză le-a făcut fanilor la aniversare

Paris Hilton a împlinit 43 de ani. Ce surpriză le-a făcut fanilor la aniversare
Paris Hilton a sărbătorit împlinirea vârstei de 43 de ani sâmbătă, 17 februarie, printr-o postare în care a evidențiat câteva momente memorabile din viața ei din ultimul an. O surpriză apreciată de fani.

La începutul lunii a fost și ziua e naștere a soțului lui Paris Hilton, Carter Reum. Artista și-a surprins fanii cu postarea de 10 instantanee.

„Un alt an strălucitor de #Sliving pur! Mă simt atât de binecuvântată pentru fiecare lecție pe care mi-a oferit-o acest an. De la maternitate la îndatoriri de soție, la momente de șefă și la a lupta pentru ceea ce este corect… Acesta a fost cel mai emblematic an de până acum!”, a fost mesajul șui Paris Hilton. Fotografiile ei au variat de la momente glam, la momente de familie și afaceri.

Fotografii inedite

Vedeta apare în fața unui panou uriaș în Times Square, dar și la lansarea liniei sale de ustensile de gătit la Walmart. De asemenea, ea a împărtășit fotografii cu soțul ei Carter Reum, în vârstă de 43 de ani, fiul Phoenix și fiica nou-născută London. Paris a inclus o postare în care a prezentat rochiile de ziua ei de naștere din trecut și și-a întrebat fanii care a fost preferata lor.

Paris Hilton, fotografii postate cu ocazia aniversării a 43 de ani. Sursă foto: Daily mail

De ziua ei de naștere, Paris a distribuit și un scurt videoclip în care apare îmbrăcată într-un trening roz aprins în bucătăria ei roz, punând o lumânare roz în tortul ei roz cu alb, înainte de a declara: „Toată lumea, este ziua mea de naștere!”.

„Nu ești doar o soră, ești cea mai bună prietenă a mea”

Sora ei, Nicky Hilton Rothschild, în vârstă de 40 de ani, a scris un mesaj care a fost plin de laude pentru sora ei mai mare.

„La mulți ani pentru sora mea, partenera mea de aventuri, cele mai epice momente și acum navigând împreună în maternitate. Nu ești doar o soră, ești cea mai bună prietenă a mea, o prezență iconică în viața mea. În cinstea multor alte amintiri și etape importante alături de tine! Te iubesc @parishilton!”, au fost cuvintele lui Nicky.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre