Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Monica Bârlădeanu știe cum să îl răsfețe pe Valeriu Gheorghiță. Fanii au fost surprinși să afle rețeta

Exclusiv. Monica Bârlădeanu știe cum să îl răsfețe pe Valeriu Gheorghiță. Fanii au fost surprinși să afle rețeta
Noul cuplu despre care lumea mondenă are o mare dorință în a afla noutăți este cel format din celebra actriță și fostul coordonator al vaccinării anti-Covid. Cei doi avansează rapid cu relația.

Monica Bârlădeanu știe cum să îl răsfețe pe Valeriu Gheorghiță. Fanii au fost surprinși să afle rețeta, după ce vedeta a arătat  și că poartă, mai nou, pe deget, un frumos inel din aur alb cu diamante. Zilele trecute, Monica Bârlădeanu a arătat fanilor cum a decis să îl răsfețe pe iubitul său, Valeriu Gheorghiță. Ea i-a gătit  o tartă cu lime de care a fost foarte mândră. A arătat fanilor ei cum se prezintă prăjitura, apoi a pus-o la frigider, în timp ce iubitul ei se auzea în fundal.

Monica Bârlădeanu își răsfață iubitul în bucătărie

Relația dintre Monica Bârlădeanu și Valeriu Gheorghiță avansează frumos. Cei doi au început anul în Dolomiți, la schi, în Italia. Către finele lunii trecute, actrița a primit un inel cu diamante, de care nu se mai dezlipește. Nu l-a etalat la propriu, însă a avut grijă să nu îl ascundă în fotografiile postate pe internet.

Rețetă de tartă cu lime

Blat: 250g biscuiți măcinați, 50g de nucă de cocos, 1 lingură de zahăr pudră, 100g unt topit, 150ml lapte.

Cremă: 500g cremă de brânză, 120g zahar pudră, 1 plic de zahar vanilat, 100ml sirop de mentă (puteți folosi și alt sirop), coajă rasă de la  1- 2 lime, suc de la o jumătate de limă, 250ml de smântână dulce,  1 plic de gelatină, 4 linguri de apă rece.

Mod de preparare: Pentru blat amestecați toate ingredientele și presați într-o tavă cu diametrul de 22 cm. Apoi amestecați gelatina cu apă și lăsați-o să se umfle. Crema de brânză, zahărul pudră, zahărul vanilat, siropul, sucul și coaja de lime se amestecă împreună. La final adăugați smântâna dulce și amestecați totul împreună.

Încălziți gelatina scurt (în care ați pus cele 4 linguri de apă) pentru a se dizolva, amestecați 1-2 linguri de cremă pentru a evita formarea de cocoloașe, apoi îmbinați totul. Întindeți crema peste blat și lăsați tarta cu lime să stea (cel mai bine peste noapte) minim 5 – 6 ore, la frigider.  Decorați cu coajă rasă de lime sau după cum doriți.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre