Simona Ionescu / Redactor Șef

Logodna anului! Monica Bârlădeanu ne transmite subtil că Valeriu Gheorghiță a cerut-o

Logodna anului! Monica Bârlădeanu ne transmite subtil că Valeriu Gheorghiță a cerut-o
Bomba bombelor la început de an. Se pare că Valeriu Gheorghiță ar fi făcut gestul cel mare. A cumpărat un super inel de logodnă și i l-a pus pe deget frumoasei Monica Bârlădeanu.

Monica Bârlădeanu și-a surprins fanii cu două fotografii splendide. Bruneta apare cu un superb inel la mână, iar toată lumea crede că Valeriu Gheorghiță a pus marea întrebare. Ar fi logodna anului!

Monica Bârlădeanu a primit inelul?

„Nu știu dacă o să-mi iasă așa, din scurt”

Monica Bârlădeanu nu a spus nimic despre inelul superb care-i venea foarte bine pe deget. Pur și simplu s-a pozat cu el la vedere. În schimb, le-a spus fanilor că a apucat-o dor de ducă și ar vrea să dea o fugă până la munte, la ski.

„Perioada asta e complet lipsită de spectaculozitate ca tot ce fac e să învăț pentru niște examene în mare parte a timpului și să gătesc seara. Dar așa îmi arde buza să fug la ski mâine, că tot e zi liberă… Deși nu știu dacă o să-mi iasă așa din scurt. Mai bagă careva ski mâine? Dacă da unde?”, a fost mesajul Monicăi.

Monica a început să-i gătească iubitului

Vedeta a mai făcut un gest incredibil cu ceva timp în urmă, când s-a apucat să-i gătească iubitului un delicios risotto cu ciuperci, apoi a postat totul pe rețelele de socializare. Ca să vadă toată lumea că poate fi o nevastă perfectă. Ulterior, Monica a trecut la delicatese: sushi, preparat pe care spune că a învățat să-l gătească în pandemie.

Monica gătește pentru iubit. E incredibil ce iese din mâna ei

„Să faci sushi nu se învață în Moldova acasă, la mămica, ci de pe Youtube: în cazul meu, în pandemie”

„Am făcut sushi în seara asta. L-am și mâncat de altfel la ora la care scriu caption-ul filmulețului. A fost absolut delicios și nu pentru că sunt eu talentată. Ci pentru că era somonul proaspăt și untos. Să faci sushi nu se învață în Moldova acasă, la mămica, ci de pe Youtube: în cazul meu, în pandemie. Eu zic că sunt dovada vie că dacă eu pot… oricine poate.

PS. Dacă sunteți interesați, găsiți chefi japonezi pe Youtube care, deși explică într-o engleză dificilă ce fac ei acolo, sunt calea cea mai sigură spre un sushi homemade, absolut delicios”, a scris Monica pe contul de socializare. Cu așa o femeie lângă el, n-ar mira pe nimeni dacă Gheorghiță ar fi scos inelul…

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre