Simona Ionescu / Redactor Șef

Monica Bîrlădeanu a ales să spună lucrurilor pe nume în povestea de amor cu Valeriu Gheorghiță

Monica Bîrlădeanu a ales să spună lucrurilor pe nume în povestea de amor cu Valeriu Gheorghiță
Monica Bîrlădeanu și iubitul ei, medicul militar Valeriu Gheorghiță, au petrecut în Italia Revelionul, unde au continuat vacanța până în acest weekend, bucurându-se de o iarnă cum nu este în România.

Cum era de așteptat, presa a relatat despre escapada celor doi, dar a rostogolit și o declarație a altei vedete, din noaptea de revelion, cu referire la ei. Monica Bîrlădeanu a ales să spună lucrurilor pe nume în povestea ei de amor cu Valeriu Gheorghiță. Superba actriță a fost una din invitatele la PROTEVELION.

Monica Bârlădeanu a distribuit o ultimă imagine din vacanța de schi în Italia, alături de iubitul ei, Valeriu Gheorghiță (Sursa foto: Instagram)

Ea a vorbit despre ce își dorește în noul an, lansând o reaplică destul de misterioasă. Întrebată ce își dorește de la 2024, actrița a spus „o masă plină”. „Acesta este un lucru care, momentan, are sens doar pentru mine. Dar vă spun la sfârșitul anului viitor la ce m-am referit”, a explicat actrița.

Monica Bîrlădeanu a ales să spună lucrurilor pe nume

Odată cu vacanța, au apărut și zvonuri că ar fi deja însărcinată cu directorul spitalului SRI. Mai mic cu 3  ani decât vedeta, Valeriu Gheorghiță a mai fost căsătorit și are doi copii din relația pe care a încheiat-o în trecut. Monica Bîrlădeanu a fost nevoită să reacționeze după ce au apărut zvonuri potrivit cărora este însărcinată. Invitată și ea la PROTEVELION, cântăreața de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița a spus că actrița ar fi însărcinată și urmează să devină mamă.

Medicul militar Valeriu Gheorghiță, a avut și el postări pe rețelele sociale din vacanța de schi din Dolomiți (Sursa foto: Instagram)

Ca și atunci când s-a spus că are o relație cu un bărbat căsătorit, și de data aceasta, Monica Bîrlădeanu a reacționat public. Declarațiile vedetei au fost făcute pe pagina sa de Instagram, la câteva zile după ce a revenit din vacanța de schi din Italia. „Oameni buni, știu că se tot scrie de ieri întruna, dar sunt fake news: nu sunt însărcinată. Un an bun tuturor!” a scris Monica Bîrlădeanu, pe Instagram.

Vedeta a trebuit să explice și că iubitul ei a divorțat

Nu este prima dată când Monica Bîrlădeanu se vede nevoită să reacționeze public în fața zvonurilor. În vara care a trecut a fost nevoită să explice public că iubitul ei nu e căsătorit și că relația lor nu e una ascunsă. Ci doar discretă. Așa cum au fost, de fapt, toate relațiile ei. Inclusiv reprezentanții de PR ai vedetei au trebuit să comunice presei mondene că Valeriu Gheorghiță a divorțat de fosta sa colegă de facultate, cu care s-a căsătorit la scurt timp după terminarea studiilor și cu care are doi copii.

Actrița Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță, fostul coordonator al Campaniei Naționale de Vaccinare Anti-COVID-19, au fost surprinși prima dată împreună în vara anului trecut. De atunci, ei au plecat în mai multe vacanțe împreună, iar in luna octombrie au „oficializat” relația, participând la un prim eveniment unde au sosit de mână, ca un cuplu ce sunt.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre