Simona Ionescu / Redactor Șef

Laura Cosoi e însărcinată. Prima imagine cu ea gravidă

Laura Cosoi e însărcinată. Prima imagine cu ea gravidă
Laura Cosoi are o surpriză imensă pentru toți fanii ei. Actrița trăiește cele mai frumoase momente alături de familia ei, și a vrut să le împărtășească cu fanii. A avut să le spună ceva ce le-a ascuns până acum.

Laura Cosoi este însărcinată din nou. De fapt, nici nu mai este așa mult până când va naște din nou. „Miracolul vieții, darul lui Dumnezeu”, a postat vedeta alături de o imagine surprinsă la apusul soarelui, în care apare în costum de baie. Chiar de ziua ei, Laura își arată burtica extrem de bombată Se sărbătorește departe de casă, pe 2 ianuarie. Laura Cosoi și familia sa se află la începutul anului într-o vacanță exotică.

Laura Cosoi este căsătorită cu omul de afaceri Cosmin Curticăpean și au împreună trei fiice superbe (Sursa foto: Instagram)

Superba actriță este deja mama a trei copii. A treia fiică a venit pe lume în vara anului trecut. Imediat după ce a revenit acasă cu Lara de la maternitate, Laura Cosoi și soțul ei au dus-o pe micuță la biserică, pentru a fi binecuvântată. Actrița și soțul ei sunt oameni religioși și își cresc copiii în spiritul credinței.

Laura Cosoi e însărcinată a patra oară

Nimeni în afara celor foarte apropiați, nu știa că Laura Cosoi ar fi însărcinată, până acum când vedeta a decis să facă public acest lucru. Într-adevăr, ea nu a ascuns niciodată faptul că își dorește mulți copii. Invitată în podcastul lui Mihai Morar, vedeta a dezvăluit  cum a devenit așa, pentru că nu a fost tot timpul. Totul are legătură cu soțul ei.

Laura Cosoi a dezvăluit că este din nou însărcinată (Sursa foto: Instagram)

„Mi-a zis după un an (n.r. de la căsătorie): să știi că în relația asta nu vor fi doi bărbați. Mi-am dat seama că am devenit femeie abia când am fost lângă el. De asta sunt și foarte maternă. M-a făcut să mă văd așa. Maică-mea se uită la mine și îmi zice că nu și-a imaginat că voi fi vreodată așa”, a afirmat Laura Cosoi.

De aproape opt ani, Laura Cosoi este căsătorită cu omul de afaceri Cosmin Curticăpean și au împreună trei fiice superbe, pe Rita, Vera și, din vara anului trecut, pe Lara. După ce a anunțat că este din nou însărcinată, toată lumea așteaptă să afle dacă fetițele ei vor primi o surioară sau un frățior.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre