Simona Ionescu / Redactor Șef

Monica Bârlădeanu și Valeriu Gheorghiță, o nouă vacanță împreună. Imaginile momentului

Monica Bârlădeanu și Valeriu Gheorghiță, o nouă vacanță împreună. Imaginile momentului
Monica Bârlădeanu este considerată, și pe bună dreptate, una din cele mai frumoase femei din România. Actriță de succes, aceasta are o carieră solidă și, de-a lungul timpului s-a iubit cu bărbați celebri.

Imaginile momentului îi surprind pe Monica Bârlădeanu și Valeriu Gheorghiță într-o nouă vacanță împreună, prima la schi din relația lor. În timp ce directorul spitalului SRI nu a exagerat cu postările din „deplasare”, actrița și-a bucurat fanii cu o serie de imagini din care toată lumea poate înțelege cât de fericită este alături de bărbatul cu care se iubește.

Monica Bârlădeanu a alunecat pe schiuri în noul an, alături de iubit (Sursa foto. Instagram)

Cei doi formează un cuplu încă de anul trecut, iar prima lor apariție publică a fost la un eveniment din toamnă.

Monica Bârlădeanu și Valeriu Gheorghiță, prima vacanță de schi

Monica Bârlădeanu și Valeriu Gheorghiță au început anul la schi, într-un resort din Italia. „1 ianuarie pe mine m-a prins pe pârtiile Dolomiților (…) Să avem cu toții un an nou binecuvântat cu tot ce ne e de folos fiecăruia dintre noi”, a postat vedeta. Ea a distribuit imagini cu pârtiile, dar și altele în care arată atmosfera de acolo.

Monica Bârlădeanu e în prima vacanță de iarnă cu iubitul ei, doctorul Valeriu Gheorghiță (Sursa foto. Instagram)

A reacționat și Dana Budeanu

E foarte fericită Monica Bârlădeanu, dansează pe zăpadă și se bucură de prezența iubitului ei. Chiar dacă niciunul nu a distribuit imagini cu ei împreună, Monica le-a arătat fanilor că sunt unul lipit de altul în teleschi.

Dana Budeanu nu a ratat momentul pentru a-l ironiza pe șeful spitalului SRI ( Sursa foto: Instagram)

Imaginile din vacanța celor doi nu au lăsat-o indiferentă nici pe Dana Budeanu. Miilor de aprecieri, li s-a alăturat postarea Danei, care a ținut să îl ironizeze din nou pe șeful spitalului SRI care, de data asta s-a conformat: Vacanță „pă barosăneală”.

Momente romantice în lanț

Divorțat și cu trei ani mai tânăr ca iubita sa, medicul Gheorghiță savurează noua vacanță alături de Monica Bârlădeanu, cu care împărtășește aceeași pasiune pentru schi (Sursa foto: Instagram)

Monica Bârlădeanu și Valeriu Gheorghiță, directorul Spitalului SRI, formează un cuplu de anul trecut. Între ei există o diferență de vârstă de trei ani, medicul fiind mai tânăr decât actrița. Aceasta are 44 de ani, în timp ce partenerul său are 41.

Vacanța din Dolomiți nu e prima vacanță pe care cei doi o fac împreună. În luna iunie, actrița și medicul Valeriu Gheorghiță, au fost surprinși  într-un resort din Bulgaria, în timp ce se răsfățau într-un jacuzzi. O lună mai târziu, au plecat într-o vacanță exotică. Luna august i-a găsit  pe o insulă, în Grecia, iar în octombrie au apărut, prima dată, împreună la un eveniment. Toți cei prezenți au apreciat atunci cât de atent, afectuos și grijuliu este Valeriu Gheorghiță cu partenera sa.

Dovadă de iubire. Monica și Valeriu au petrecut Revelionul la schi, în Italia (Sursa foto: Instagram)

De Revelion, cei doi amorezi au petrecut la schi, în Italia. Îndrăgostită maxim, Monica Bârlădeanu i-a răspuns cu trei inimioare roșii iubitului său, la postarea de anul nou.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre