Simona Ionescu / Redactor Șef

Paris Hilton, primul Crăciun alături de copiii ei. Bradul ales e uluitor

Paris Hilton, primul Crăciun alături de copiii ei. Bradul ales e uluitor
Paris Hilton e o femeie fericită. Vedeta a postat câteva fotografii extraordinare în care apare legănându-și fiul, pe Phoenix, lângă bradul de Crăciun roz pe care l-a aprins în cinstea fiicei sale nou-născute, London.

Paris Hilton a anunțat pe Instagram venirea pe lume a bebelușului, chiar de Ziua Recunoștinței, când i-a șocat pe toți: „Recunoscătoare pentru fetița mea”. Acum, blonda a apărut lângă bradul de Crăciun.

Paris Hilton și soțul său, Carter Reum au fost binecuvântați cu cei doi copii prin intermediul unei mame surogat. La scurt timp după ce a dat vestea nașterii fetiței, Paris a postat fotografii cu prima sărbătoare de Crăciun în calitate de mamă. Phoenix, care are aproape 11 luni, stă încântat în poala mamei sale, în timp ce aceasta privea la bradul împodobit.

„O sărbătorim pe fetița noastră, London, cu un Crăciun roz!”, a scris Paris în legendă. Paris a postat câteva fotografii doar cu ea și Phoenix, dar și una alături de cumnata ei, Halle Hammond, care și-a adus copii să sărbătorească împreună.

Paris Hilton, primul Crăciun în calitate de mamă. Sursă foto; instagram

„Nu-i așa că e frumos?”

De asemenea, în albumul ei a existat și un videoclip, în care îl poartă pe Phoenix până la bradul de Crăciun, în timp ce acesta privește încântat luminile. „Privește acest brad frumos. Îți place? Nu-i așa că e frumos?”, i-a spus ea fiului bucuros. De Ziua Recunoștinței, Paris a postat o imagine cu un compleu roz de bebeluș, cu numele London scris pe acesta.

„Mulțumită pentru fetița mea”, a scris blonda. Atunci nimeni n-a știut dacă micuța s-a născut sau urma să vină pe lume. Totul a fost lămurit când un reprezentant al lui Paris a confirmat pentru Associated Press că o mamă surogat i-a dat viață lui London. Tot de Ziua Recunoștinței, Paris a împărtășit un videoclip emoționant în care ea și Carter îi spun lui Phoenix că are o surioară.

A fost la spital deghizată cu o perucă brunetă

În ianuarie, Paris și Carter au anunțat extaziați că l-au primit pe lume pe bebelușul Phoenix cu ajutorul unei mame surogat. Într-un interviu pentru Harper’s Bazaar, Paris a explicat de ce a luat măsuri drastice și nu a vorbit despre copil. „Toată viața mea a fost atât de publică. Nu am avut niciodată nimic pentru mine.

Am decis că vrem să avem toată această experiență doar pentru noi”, a explicat vedeta.  În timp ce mama surogat se afla în travaliu cu Phoenix, Paris era atât de hotărâtă să-și protejeze secretul încât a mers până la a se deghiza cu o perucă brunetă și de a se înregistra la spital sub un pseudonim. Decizia ei a fost totuși șocantă, având în vedere cât de apropiată este de familia ei, în special de sora Nicky Hilton Rothschild și de mama, Kathy Hilton.

„De fapt, am ales acest nume de mult timp, probabil de peste 10 ani”

Când Paris a anunțat sosirea primului ei copil, tot ce a spus a fost „Ești deja iubit dincolo de cuvinte”, distribuind o fotografie cu mâna bebelușului ținând degetul lui Paris. În timpul unui episod din martie al aceluiași podcast, ea a explicat că se hotărâse deja asupra numelui London pentru o fiică pe care spera să o aibă.

„Sunt foarte entuziasmată că Phoenix va avea într-o zi o surioară – pe nume London. Este orașul meu preferat și întotdeauna mi-am dorit să o numesc pe fiica mea Londra. „De fapt, am ales acest nume de mult timp, probabil de peste 10 ani. Întotdeauna mi-am dorit Londra. Îmi place acest nume pentru fiica mea, a spus Paris Hilton.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre