Simona Ionescu / Redactor Șef

Patrick, fiul actor al lui Arnold Schwarzenegger. E mai frumos ca tatăl în tinerețe!

Patrick, fiul actor al lui Arnold Schwarzenegger. E mai frumos ca tatăl în tinerețe!
Fiul celebrului actor Arnold Schwarzenegger, Patrick, s-a bucurat de puțină relaxare alături de frumoasa sa logodnică Abby Champion în timpul unei pauze de la filmările pentru „The White Lotus” în Koh Samui, Thailanda.

Patrick, fiul lui Arnold Schwarzenegger, în vârstă de 30 de ani, a fost văzut pe plajă cu modelul Abby, în vârstă de 27 de ani. Cei doi au profitat la maximum de timpul petrecut pe cea de-a doua insulă ca mărime din Thailanda.

Patrick și iubita sa și-au anunțat logodna în decembrie

Patrick și iubita sa au confirmat logodna în decembrie

Patrick și-a arătat trupul bine tonifiat în pantaloni scurți și fără tricou. La rândul său, Abby, care a semnat cu Next Models Worldwide, a arătat superb într-un costum de baie verde deschis, din două piese și s-a bucurat de o baie binemeritată alături de iubitul său. Înainte să apară în costum de baie, Abby a fost fotografiată în pantaloni scurți și un tricou alb, în timp ce explora insula alături de fiul celebrului actor. Fericitul cuplu și-a confirmat logodna în decembrie, după opt ani de relație, iar Patrick a cerut-o în căsătorie pe o plajă romantică.

Fiul actor al lui Arnold Schwarzenegger,alături de iubită

Cine va juca în noua serie a dramei

Patrick a zburat în Thailanda pentru The White Lotus și va juca alături de Walton Goggins, Sarah Catherine Hook, Sam Nivola și Aimee Lou Wood. Cântăreața Lisa, de la Blackpink, își va face și ea debutul ca actriță în viitoarea serie a dramei, sub prenumele ei, Lalisa Manobal.

Printre ceilalți membri ai distribuției se numără Jason Isaacs, Carrie Coon, Francesca Corney, Nicholas Duvernay și Arnas Fedaravicius, Morgana O’Reilly, Lek Patravadi, Sam Nivola, Scott Glenn, Julian Kostov, Sarah Catherine Hook și Shalini Peiris.

Patrick și iubita lui pe plajă. Sursă foto: Daily mail

Noul sezon o va readuce și pe Natasha Rothwell, care în primul sezon a interpretat-o pe Belinda, directoarea spa-ului din Hawaii White Lotus, în rolul managerului de spa Belinda.

Distribuția și locația sunt diferite pentru fiecare sezon

Primul sezon, care a avut loc într-o stațiune White Lotus din Hawaii, s-a întins pe șase episoade, în timp ce al doilea – care a avut loc într-o stațiune White Lotus din Sicilia – a primit o comandă de șapte episoade. În timp ce distribuția și locația sunt diferite pentru fiecare sezon, premisa rămâne aceeași, serialul urmărindu-i pe oaspeții bogați ai stațiunii de lux și pe angajații care au grijă de ei în timpul șederii lor.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre