Simona Ionescu / Redactor Șef

Pavel Bartoș, boem de ziua lui. A împlinit 46 de ani

Pavel Bartoș, boem de ziua lui. A împlinit 46 de ani
Pavel Bartoș a împlinit astăzi 46 de ani. Deși actorul nu este în țară, acesta a transmis un mesaj boem de ziua lui.

Pe Pavel Bartoș l-a prins ziua de naștere în Slovacia, la filmări. Actorul lucrează la un nou film, alături de Dana Rogoz, care este și ea tot acolo, alături de fiica ei Lia (8 luni). Dana anunța în urmă cu ceva timp că este implicată în acest proiect, care este unul străin. ”Plecăm în Slovacia. După foarte multe amânări, din februarie și până acum, într-un final plec spre Slovacia pentru filmarea unui lungmetraj străin, în care joc unul dintre rolurile principale. Și pentru că încă o alăptez pe Lia, am ales să călătorim împreună”, scria Dana Rogoz pe Facebook în decembrie, anul trecut. 

Pavel Bartoș boem de ziua lui
Sursa foto: Instagram

În ceea ce îl privește pe Pavel Bartoș, acesta este și el acolo, departe de familie și prieteni. Însă nu pare să-l deranjeze, căci simpaticul prezentator este alături de o întreagă echipă, dar și de Dana Rogoz. ”Pur și simplu mă bucur de ce mi se întâmplă! Îmi fac meseria, ceea ce în aste vremuri pare un miracol, dar asta fac! Sunt un fericit”, a scris Bartoș astăzi pe Instagram. 

Pavel Bartoș, mesaj boem de ziua lui. Cum serbează actorul 

Deși muncește mult la filmări, Bartoș și-a luat un moment pentru a se bucura de ceea ce are. Astfel, actorul a împărtășit cu fanii de pe Instagram un video în care stătea pe prispa unei case și se bucura de peisajul feeric din fața sa, un sat slovac acoperit de zăpadă. Actorul cerea liniște printr-un gest făcut cu degetul și savurea imaginea de basm. Pe fundal, Bartoș a pus melodia ”What a wonderful world” ( n.r. Ce lume minunată) cântată de Louis Armstrong. ”Sărbătoresc în felul meu”, a scris simpaticul prezentator la video. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PavelBartos (@pavelbartos)

Deși Bartoș pare să aprecieze  liniștea, ziua nu a trecut neobservată căci actorul a primit foarte multe mesaje de la mulți ani la care a trebuit să răspundă. Printre cei care i-au făcut urări s-au numărat Andra, Mihai Petre, dar și Andreea Esca. 

Trump a părăsit Casa Albă: ”Să aveți o viață frumoasă, ne vom revedea curând”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre