Simona Ionescu / Redactor Șef

Pe urmele Biancăi Drăgușanu. O actriță din serialul Adela a ajuns dependentă de botox  

Pe urmele Biancăi Drăgușanu. O actriță din serialul Adela a ajuns dependentă de botox  
Deseori dacă ne uităm la fotografiile de azi ale vedetelor și la cele din tinerețea lor, avem un șoc.  Acestea arată mai bine, mai tinere și mai fresh deși au zeci de ani poate în avans. Secretul e în mâna esteticienilor.

Nici vedetele autohtone nu fac excepție, Bianca Drăgușanu este campioana en titre în materie de intervenții, dar multe îi calcă pe urme. O actriță din Adela a ajuns dependentă de botox și se mândrește cu asta. De fapt, explică de ce o face. Asta ca să își liniștească fanii și fanele care s-ar putea pune pe criticat.

A trecut de vârsta de 40 de ani, dar Ioana Ginghină se menține mereu tânără. Actrița din Adela a apelat la injecțiile cu botox pentru a avea mereu un chip perfect la 43 de ani. O face de ceva timp.

O actriță din Adela a ajuns dependentă de botox

„După 40 de ani, am început să-mi injectez botox în zona frunții, cam de doua ori pe an. Ce trebuie să înțelegeți este ca botoxul nu umple nimic, nici riduri, nici buze și nici pomeți. Acela care vă sperie pe voi este acidul hialuronic. Acela se pune în buze și nu este nimic în neregulă nici cu el, dacă este folosit cu bun simț.

Marea problemă este că avem acele exemple de doamne sau domnișoare care au exagerat cu volumul buzelor și de aceea am rămas cu spaima că botoxul strică. Deci botoxul se folosește doar pentru zona frunții și nu face nimic altceva decât imobilizează mușchii fetei, astfel ca să nu mai faci acele riduri de expresie”, a spus Ioana Ginghină pe pagina sa de Instagram.

Ioana Ginghină mai vrea un copil

Cunoscuta actriță are o fiică, dar acum este într-o nouă relație, vrea să îi facă și acestui bărbat un moștenitor. Ioana Ginghină are o fetiță de 13 ani din relația cu fostul său soț. De un an Ioana Ginghină locuiește  împreună cu Cristi, noul ei iubit.

„Am lângă mine un om cu care știu clar că dacă voi face un copil, va fi acolo să mă ajute să-l cresc. Ruxi știe despre asta și e încântată. Diferența e foarte mare. Nu-i fac ei copilul. I-am zis: „mi-l fac mie, eu o să-l cresc, dacă vrea să ajute, bine, dacă nu, tot e bine. Mi-l fac mie”, a spus Ioana Ginghină la Antena Stars.

Bătălie în topuri. Alex Velea si Florin Salam vin să facă puțină concurență Loredanei și celebrilor maneliști. Video

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre