Simona Ionescu / Redactor Șef

Pentru prima oara de la divorț, Cornel Ilie vorbește despre „cealaltă” femeie. Seamănă cu Lidia Buble?

Pentru prima oara de la divorț, Cornel Ilie vorbește despre „cealaltă” femeie. Seamănă cu Lidia Buble?
La câteva luni după divorț, Cornel Ilie vorbește despre „cealaltă” femeie.  Seamănă cu Lidia Buble sau nu?

Faptul că solistul trupei Vunk, Cornel Ilie, este din nou singur nu mai este un secret pentru nimeni. Mai mult, lumea s-a întrebat săptămâni la rând, dacă nu cumva el i-a „furat-o” pe Lidia Buble lui Răzvan Simion, după ce au lansat piesa de mare succes „Vino, du-te” împreună. Prea s-au ținut de mână și prea s-au îmbrățișat în videoclipul filmat la el acasă. Apoi au mai fost și ieșirile împreună, mesajele pe Instagram… O iubire există și e ascunsă bine. O spune chiar el: „există dragoste după iubire”.

Iată cum vede bărbatul de 44 de ani dragostea: „Dacă o căsătorie a plecat dintr-o iubire foarte sinceră, acea iubire se poate transforma într-o altfel de dragoste – care nu ține neapărat de sentimente romantice și este o iubire între doi oameni care oricum vor fi legați toată viața – și într-o formă de respect între doi prieteni care au niște amintiri senzaționale și care în continuare pot să comunice la fel de bine, chiar dacă nu mai împart aceeași casă”, a afirmat Cornel Ilie.

Femeia visurilor lui Ilie seamănă bine cu…

Bărbat oficial singur și de succes, Cornel Ilie și-a făcut curaj să explice cum arată femeia visurilor sale. Iar aici asemănarea iar te duce cu gândul la o divă blondă. O fi Lidia sau nu?

Pentru prima oară de la divorț, Cornel a vorbit despre o femeie în viața lui, așa cum o dorește sau pe care poate o are. Dar e secretos. El i-a făcut un portret în studioul de la TVR 1, unde a fost invitat la matinalul„Cu capu-n zori”.

„În primul rând, să aibă încredere în ea însăși. Dacă are încredere, asta aduce cu sine foarte multă naturalețe, feminitate, umor și sensibilitate. Și puterea aceea care nu trebuie să se vadă – se simte – și trebuie să o dozeze cumva”, a fost descrierea lui Cornel Ilie.
În ceea ce privește rutina de dimineață a burlacului de acum, solistul trupei VUNK a mărturisit că este una simplă: „Mă scol dimineața devreme, la 7. Îmi fac o cafea la ibric, ies puțin în curte, mă pun cu picioarele goale în iarbă și mă joc cu cățelul meu, Silver, un golden de 4 ani”. Micul dejun preferat este cel britanic, care e foarte bogat și ține de foame mult timp. Artistul, obișnuit cu zilele încărcate de la studio, spune că „e foarte bogat și îți ține de foame pentru mult timp”. Așadar, viitoarea sau actuala iubită ar trebui să fie și ea matinală și, măcar din când în când, să îi pregătească un mic dejun britanic. Parcă nu mai seamănă cu Buble?!

Există dragoste după iubire”

Divorțat din această toamnă, artistul a explicat în matinalul „Cu capu-n zori” de la TVR 1 ce înseamnă pentru el femeia iubită. Așa că a spus din nou ce spusese după divorțul de soția sa Eliza. Mai exact, asta a scris pe Facebook unde a postat o fotografie total neașteptată cu el și cu… soția lui devenită „fostă soție” (foto).

„Din “Poveste” a rămas “O veste”: De-a lungul timpului, oamenii au făcut ca termenul “divorț” să capete un aer distructiv, fatalist, așa că o să formulez altfel: eu și cu Eliza nu mai suntem un cuplu. Am învățat foarte multe împreună unul de la altul, am învățat și mai multe despre noi înșine și, mai ales, despre viață.

Am devenit mai puternici și mai curajoși, unul prin celălalt. Astfel că aceasta este singura dată când vom spune ceva despre acest subiect. Vă mulțumim că înțelegeți această alegere. Există dragoste după iubire. Fotografia este făcută azi, puțin mai devreme”, a scris Cornel Ilie pe Facebook.

Sursa foto: Facebook, Instagram

A ieșit din izolare și învață să facă primii pași

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre