Simona Ionescu / Redactor Șef

Pepe a pus și el ochii pe noua cucerire a lui Alex Bodi

Pepe a pus și el ochii pe noua cucerire a lui Alex Bodi
Alex Bodi s-a ales cu o nouă Bianca. După o primă o petrecere la care s-a simțit bine în compania ei, a scos-o în oraș, la o shaorma servită direct de pe capota Rolls Royce-ului din dotare. A urmat o a doua ieșire în oraș. Cu fetele, prietenele ei, pe barcă, și apoi la un club cu sisha. Dar nu e singurul care se bucură de noua cucerire.

Pepe a pus și el ochii pe noua cucerire a lui Alex Bodi. Iar informația a ieșit la iveală imediat după Paști. Divorțat și liber, cântărețul i-a cam făcut ochi dulci. Nu se știe de ce nu s-a mers mai departe.

Până una, alta, Alex Bodi a ținut să dezmintă, în direct, la Acces direct, orice presupusă tentativă de împăcare cu fosta sa soție și iubită, Bianca Drăgușanu.

Iar în timp ce făcea publice imagini cu Bianca cea blondă leșinată pe podeaua apartamentului său, a găsit timp să se bucure de această nouă Bianca. După ce au fost împreună la petrecerea lui Marius Costea, ieri, Bodi și Bianca au ieșit cu barca. De fapt, Bianca a ieșit ieri cu prietenele ei și cu Alex Bodi.

După o plimbare pe apă, Bianca și Alex au mai bifat o  ieșire în club. Frumoasa cu forme seducătoare a stat lipită de omul de afaceri în timp ce acesta a fumat sisha.

Pepe a pus și el ochii pe noua cucerire a lui Alex Bodi

Se pare că și Pepe pusese ochii pe domnișoara cu pricina. Așa cum s-a aflat recent, Pepe nu e străin de Bianca Iordache. Bruneta i-a cam furat ochii, iar artistul, bărbat divorțat și liber, nu s-a sfiit să îi lase comentarii „obraznice” la postări. Asta pentru că, oricum, au o relație veche. după cum a mărturisit chiar el.

„Pe Bianca o știu cred că de 18 ani, era animatoare. Am zis că dacă nu era post mă uitam mai atent. Am dat mai departe. Eu n-aș da numai zoom, aș da mai mult. Dacă nu eram în post, intra pe privat. Eu am mai vorbit cu ea, suntem prieteni. Știu că a fost prietenă cu cineva cunoscut, dar nu contează”, spunea Pepe la Showbiz Report, în perioada Paștelui.

Acum Bianca nu mai e animatoare, ci model. Trupul de invidiat, picioarele lungi și privirea seducătoare iau mințile oricui. Bianca Iordache se prezintă pe rețelele sociale ca model pentru bikini și lenjerie, dar și model Playboy.

Sursa foto: Instagram

De ce nu a vrut Oana Zăvoranu copii cu Pepe. A făcut întrerupere de sarcină

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre