Simona Ionescu / Redactor Șef

Pepe și Yasmine, aventură pe muntele cu lac și cascadă. Trăiesc Sentimente intense!

Pepe și Yasmine, aventură pe muntele cu lac și cascadă. Trăiesc Sentimente intense!
Pepe și Yasmine formează unul din cele mai armonioase cupluri din showbiz. Foarte atenți la întreaga familie, ei își iau timp să stea împreună numai ei doi, fără cei trei copii pe care-i cresc împreună. E un mod sănătos de a păstra vie pasiunea în cuplu.

Pepe și Yasmine au decis să facă o escapadă romantică, imediat după ce un interviu de familie a fost acordat unei celebre reviste din România, motiv pentru tânăra make-up artist să se aprovizioneze cu toate exemplarele găsite pe drum. Cei doi au „evadat” departe de casă, singuri-singurei și au avut parte de o mare aventură pe muntele cu lac și cascadă.

Fără copii, au plecat în excursie la lacul Scropoasa. Acesta se află în Munții Bucegi, pe valea râului Ialomița. Este un lac de baraj artificial construit în anul 1929 în scopuri hidroenergetice. Lacul este situat la altitudinea de 1.197 m, are o adâncime maximă de 15 m și ocupă o suprafață de  5,7 hectare.

Pepe și Yasmine, întâlnire surprinzătoare

Ceea ce s-a întâmplat pe drumul spre destinație, i-a luat prin surprindere pe cei doi. O vulpe „hoață”, după cum a numit-o Pepe, le-a ieșit în cale. Părea destul de obișnuită cu oamenii, astfel că Yasmine a putut să o filmeze fără probleme.

Odată ajunși în zona lacului, cei doi soți și-au oferit o drumeție în natură care le-a încântat sufletele. Pepe a traversat o apă, fiind nevoit să facă echilibristică, pe o bucată îngustă de lemn, în timp ce soția lui l-a filmat. Au ajuns până la cascada 7 Izvoare și s-au bucurat de culoarea într-o nuanță  neobișnuită de albastru a lacului.

Yasmine  era minoră când s-a apropiat de familia lui Pepe

Pepe se iubește cu Yasmine, o frumoasă tânără care i-a dăruit cel de-al treilea copil. Partenera cântărețului s-a născut în 1995, are 29 de ani, și este un cunoscut make-up artist.

Pepe și Yasmine s-au distrat copios în escapada lor romantică în sânul naturii (Instagram)

Pepe și actuala sa soție, Yasmine, se știu de mai bine de 10 ani. Cei doi s-au cunoscut atunci când nepotul artistului, Franco, s-a stins din viață, într-un accident de mașină, când avea doar 17 ani. La vremea respectivă, Yasmine avea numai 16 ani  și mergea la aceeași școală cu nepoții lui Pepe. Când s-a întâmplat tragedia, ea a fost unul din adolescenții care au participat la înmormântare. Nimeni nu s-a gândit, atunci, că peste ani, ea va intra de-a dreptul în familie.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre