Simona Ionescu / Redactor Șef

Picnicuri de neuitat în mijlocul naturii

Picnicuri de neuitat în mijlocul naturii
Pentru un picnic reușit, nu ai nevoie de multe – în afară de persoanele dragi, un vin bun și câteva preparate delicioase, trebuie să găsești și destinația perfectă. Și dacă vei găsi o locație unde natura te uimește cu priveliști incredibile, chiar nu mai ai nevoie de nimic mai mult pentru a fi fericit.

Prin urmare, care sunt locurile spre care merită să îți cumperi bilete de avion pentru a organiza acolo un picnic? Verifică recomandările specialiștilor în turism!

Destinații de top pentru un picnic în Elveția

  • Alp Sigel, Appenzell Innerrhoden

De pe creasta Alpilor Sigel se văd chiar și Germania și Austria, iar atmosfera plăcută este completată de sunetul clopoțeilor. La acest loc fermecător se poate ajunge cu telecabina la Pfannenstiel (la un kilometru de Brülisau). Odată ajuns în vârf, ești la doar cinci minute distanță de destinație. Merită recomandată și o drumeție de două ore de la Brülisau sau Wasserauen.

  • Rigi, Chäserenholz-Gruebi, Lucerna

Ai auzit vreodată de Gruebi? Acesta este cel mai frumos loc de relaxare și de luat masa din Elveția, poți să cauți bilete de avion Cluj spre această destinație. Aici, zonele de picnic special amenajate sunt acoperite și te poți relaxa.  În dialectul elvețian acest mod de a petrece timpul înseamnă gruebenChäserenholz-Gruebi – o groapă de foc acoperită – este situată la 15 minute mai jos de vârful Rigi Kulm, la care se ajunge cu legendarul lift cu cremalieră.

Dacă ai decis că îți dorești o experiență în stil elvetian,  poți să iei în considerare alegerea biletelor de avion de la o agenție de turism precum eSky, unde ai ofertele de zbor de la multe companii aeriene, prețuri rezonabile și astfel procesul de găsire a celor mai bune soluții de zbor este simplificat.  Vei economisi timp, pentru că nu este nevoie să verifici mai multe site-uri pentru a găsi oferta potrivită pentru tine. Indiferent că vrei să cauți oferte de city break, o destinație perfectă pentru un picnic memorabil sau oferte de cazare în locuri unde natura este uimitoare, aici vei descoperi tot ce îți trebuie.  Îți vei putea planifica orice călătorie de acasă și vei avea acces la toate informațiile utile într-un singur loc, vei știi ce masina să închiriezi sau care sunt cele mai bune oferte de cazare din zonă. 

Locuri de picnic în Dubai

Frumusețe și relaxare în Dubai

Vrei să descoperi o destinație diferită și alegi bilete de avion Dubai? De la o sărbătoare în deșert cu familia și până la mese gustoase în centrul orașului, aici ai și posibilitatea de a organiza un picnic de neuitat în locuri pitorești.

La doar o scurtă călătorie cu mașina de centrul orașului Dubai, Lacurile Al Quadra sunt o oază artificială ascunsă în mijlocul nisipurilor aurii, perfecte pentru un picnic privat în afara orașului. Așază pătura, desfă coșul și observă fauna sălbatică – șoimi, vulturi, rațe, lebede și flamingo roz care se adună pentru a pescui.

Parcul Zabeel este unul dintre locurile preferate de picnic din Dubai. Alege-ți locația: gazonul umbrit, locuri în aer liber sau în amfiteatru și ai totul pentru a petrece o zi reușită cu familia. Acest parc incredibil găzduiește și Dubai Frame, oferind vizitatorilor vederi splendide atât asupra vechiului, cât și noului oraș. Cei mici pot explora trei zone diferite bazate pe tehnologie, cu exponate educaționale, pot merge într-o plimbare cu barca sau pot vizita Dubai Garden Glow – primul parc tematic strălucitor din regiune.

Cehia – relaxează-te în parcurile frumoase din Praga

Nimic nu poate fi mai minunat decât o vacanță cu familia

Parcurile pitorești și grădinile istorice sunt mândria capitalei cehești, Praga. Sunt printre locurile preferate pentru întâlniri, picnicuri și recreere activă ale locuitorilor și turiștilor. Vizitează această lume frumoasă, plină de copaci, flori, lacuri și fântâni. Aici vei găsi până la două sute de parcuri, înființate treptat încă din Evul Mediu, numite astăzi plămânii verzi ai Praga.

New York are Central Park, Praga are Stromovka. Parcul extins a fost fondat în secolul al XIII-lea de regele ceh Přemysl Ottokar II. Este unul dintre cele mai populare locuri de vacanță, poți vedea mai multe informații citind acest ghid pentru a călători ieftin – rețete și vedete. Aici te așteaptă o adevărată oază de verdeață cu lacuri, copaci uriași, locuri de joacă pentru copii și peluze frumos întreținute unde te puteți relaxa, citi o carte, face plajă sau organiza un picnic cu prietenii. Un frumos palat de vară completează peisajul idilic al parcului.

Acestea sunt doar câteva dintre locurile unde poți zbura ieftin pentru a te bucura de natura uimitoare și pentru a organiza un picnic alături de cei dragi. Dar, poți crea un cont pe eSky și vei fi mereu la curent cu noile destinații care merită atenția ta!

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre