Simona Ionescu / Redactor Șef

Poveste celei mai interesante apariții. De ce s-a acoperit Miss Thailanda cu cheițele de la doze de bere

Poveste celei mai interesante apariții. De ce s-a acoperit Miss Thailanda cu cheițele de la doze de bere
Miss Thailanda și-a reprezentat țara la competiția Miss Universe și a intrat în istorie. Nu pentru premiul obținut, pentru că nu ea și-a adjudecat cea mai importantă coroniță, ci o americancă, așa cum știți. Însă miss Thailanda și-a asigurat un loc în istorie cu rochia pe care a îmbrăcat-o ca să defileze pe scenă.

Regina frumuseții din Thailanda, Anna Sueangam-iam, în vârstă de 24 de ani, a fost încoronată Miss Thailanda 2022. Aceasta și-a reprezentat țara la competiția Miss Universe, care s-a desfășurat la New Orleans (SUA), luna aceasta. Momentul apariției ei pe scenă, într-o rochie argintie și strălucitoare, a furat toate privirile. Fotografii nu au contenit să capteze imagini, lumea a filmat, iar imaginile defilării ei s-au viralizat.

Asta pentru că frumoasa thailandeză a defilat într-o rochie argintie care lăsa multă piele la vedere. Dar nu asta a impresionat, ci materialul din care era confecționată piesa de îmbrăcăminte. Mai precis, miss Thailanda 2022 a defilat într-o rochie realizată din cheițe de doze de bere și sucuri. Acestea au fost „înnobilate” cu cristale Swarovski.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anna Sueangam-iam (@annasnga_1o)

Imaginea postată pe Instagram a reușit să adune sute de mii de aprecieri într-un timp record. Tânăra și-a explicat alegerea, spunând că „astfel le aduce un omagiu părinților ei, care au fost gunuieri, dar au reușit să-i ofere o educație”.

Părinții frumoasei Miss Thailanda au crescut-o la groapa de gunoi

Anna Sueangam-iam s-a născut și a crescut într-o mahala din capitala Thailandei, Bangkok. Părinții ei erau gunoieri. În copilărie, a fost crescută la o groapă de gunoi, deoarece ambii părinți erau gunoieri angajați ai Administrației Metropolitane din Bangkok, și acolo își desfășurat activitățile lucrative.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anna Sueangam-iam (@annasnga_1o)


Familia ei a trimis-o mai târziu la un templu pentru a o proteja de un mediu nesigur, în care ar fi putut fi foarte ușor agresată sau abuzată. Ea a crescut printre călugărițe budiste, alături de străbunica ei, care optase pentru viața la mănăstire. A locuit cu străbunica ei călugăriță până când a obținut diploma de colegiu. Pentru că familia nu avea bani să suporte taxele de școlarizare, Sueangam-iam a trebuit să dovedească că merită.

Și, în plus, ea a trebuit să adune puncte de merit, să doneze sânge în fiecare semestru, să colecteze PET-uri și să curețe toaletele publice. Anna Sueangam-iam  a obținut o diplomă cu onoruri (o medalie de aur) de la Colegiul de arte și științe liberale al Universității Kasetsart.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre