Simona Ionescu / Redactor Șef

Povestea de dragoste dintre Brad Pitt și Angelina Jolie a început cu peripeții. Actorul a fost la un pas de moarte

Povestea de dragoste dintre Brad Pitt și Angelina Jolie a început cu peripeții. Actorul a fost la un pas de moarte
Se pare că povestea lor de dragoste a fost sortită eșecului încă de la început. Brad Pitt și Angelina Jolie au întâmpinat probleme grave de la prima escapadă împreună. Au trecut 15 ani de când celebrul actor s-a îndrăgostit de Angelina, după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare „Mr. and Mrs. Smith”.

Întâlnirea dintre cei doi a dus la sfârșitul căsătoriei lui Brad Pitt cu Jennifer Aniston, după ce au fost priviți de către public ca un cuplu de aur. Pe măsură ce Brad și Ange s-au cunoscut mai intim, au plecat împreună în Africa, ceea ce a fost primul semn real pentru fanii lor că ar putea exista ceva mai mult decât o simplă prietenie.

Brad Pitt a făcut meningită în timpul unui focar contagios, în Etiopia

Brad se alăturase Angelinei în călătoria din Etiopia, în Africa de Est, unde plecase pentru a finaliza adopția primului ei copil. În timp ce se aflau acolo, Brad a prezentat simptome asemănătoare gripei, îngrijorând pe toată lumea. Cu doar o lună înainte de călătoria lor, Ministerul Sănătății din Etiopia a raportat că cel puțin 40 de persoane au murit și 433 s-au îmbolnăvit de meningită extrem de infecțioasă. 

Din fericire pentru Brad, a fost diagnosticată cu meningită virală, dar cu toate acestea, la întoarcerea în Statele Unite, a fost înregistrat la clinica Cedars Sinai Medical Center.

Boala actorului nu a avut nicio legătură cu focarul etiopian, potrivit publicistului său, care a confirmat la momentul respectiv că Brad Pitt a fost „diagnosticat cu un caz ușor de meningită virală”.

El a trebuit apoi să se odihnească acasă după câteva zile de spitalizare, având simptomele unei meningite virale, care includ febră bruscă, dureri de cap severe și vărsături.

Din fericire, actorul și-a revenit complet, iar povestea sa cu Angelina a înflorit, ducând la o relație de 11 ani, urmând să adopte alți doi copii. De asemenea, ei au trei copii naturali.După o căsnicie de doi ani, cuplul se confrunta în fața instanței, luptându-se pentru custodia copiilor, înainte ca divorțul să fie finalizat.

Exclusiv. Ce uită mereu acasă Bianca Drăgușanu când merge la sport. În mod normal ar trebui lăsată afară

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre