Simona Ionescu / Redactor Șef

Povestea fiicei nelegitime a prințului Albert de Monaco. Calcă pe urmele bunicii sale, actrița Grace Kelly

Povestea fiicei nelegitime a prințului Albert de Monaco. Calcă pe urmele bunicii sale, actrița Grace Kelly
Jazmin Grace Grimaldi, născută în 1992, este primul copil al prințului Albert. Fiind născută în afara unui mariaj, e copil nelegitim, fără drept de succesiune la tronul principatului. Tânăra, acum în vârstă de 29 de ani, locuiește în California.

Jazmin Grace Grimaldi este o actriță și cântăreață. Fiica cea mare a Prințului Albert al II-lea de Monaco și a Tamarei Rotolo, calcă pe urmele bunicii sale, prințesa Grace.  Fiica prințului Albert s-a născut în Palm Springs, California, iar mama ei nu i-a ascuns niciodată originea nobilă. Încă de când era mică, Jazmin obișnuia să privească fotografii cu bunica ei, faimoasa actriță Grace Kelly, devenită prințesă, și să urmărească filmele acesteia. Preferatul ei era High Society (1956).

Nu a mirat pe nimeni faptul că, atunci când a crescut, fiica prințului Albert a ales să studieze actoria și muzica. În prezent, cariera ei artistică prinde contur. Conform IMDB, pe Jazmin o puteți vedea în trei filme: Cicada (2020), The Chelsea Cowboy și The Scarlet M (2017).

Fiica prințului Albert de Monaco este și cântăreață

Dar, Jazmin nu lasă deoparte nici pasiunea pentru muzică. Ea a lansat deja câteva coveruri și piese originale pe YouTube și pe Spotify. În prezent are o relație cu modelul și actorul Ian Mellencamp (37 de ani), fiul artistului american John Mellencamp.

Cu ocazia celei mai recente aniversări, au lansat împreună piesa One Day at a Time, însoțită de imagini cu cei doi, inspirate din filmul din 1953 From Here to Eternity, cu Burt Lancaster și Deborah Kerr.

Jazmin și-a întâlnit tatăl abia la 11 ani

Prințul Albert al II-lea a confirmat public paternitatea fiicei sale la 1 iunie 2006, în urma unui test ADN, susținând că nu a făcut acest lucru mai repede deoarece a vrut să-i protejeze identitatea până când ea va fi adultă. Tânăra este fiica Tamarei Rotolo, în prezent agent imobiliar în SUA. Mama ei lucra ca și chelneriță când l-a cunoscut pe prințul Albert, pe Coasta de Azur, în timp ce acesta se afla într-o vacanță. Jazmin nu l-a întâlnit pe prințul-tată până la vârsta de 11 ani.

De când a acceptat-o, Albert i-a oferit sprijin și a o invitat-o să studieze și să locuiască în Monaco. De altfel, Jazmin are o relație apropiată cu tatăl ei. Tatăl și fiica petrec timp împreună, iar Jazmin îl vizitează frecvent la Monaco (foto). Totodată, ea și are o relație apropiată și cu mama ei vitregă, Prințesa Charlene de Monaco. Conform legii monegaște, copiii nelegitimi nu au dreptul de a figura în linia succesiunii la tron. Dar lucrul acesta nu pare să o deranjeze pe Jazmin și își iubește și respectă tatăl.

Vorbind despre întâlnirea cu tatăl ei pentru prima dată, ea a spus încă din 2015: „Mi-am dorit în acel moment să mă întâlnesc cu tatăl meu, să-l cunosc, iar el să mă cunoască pe mine. (…) Este minunat că s-a întâmplat când s-a întâmplat și de atunci ne bucurăm de o relație grozavă”.

În august, Jazmin, care a studiat muzica clasică, și-a dezvăluit relația strânsă cu cel de-al doilea copil nelegitim al lui Albert, Alexandre Grimaldi-Coste, în timp ce aceasta celebra împlinirea vârstei de 18 ani.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre