Prințul Albert de Monaco, tranșant în privința situației prin care trece soția sa. „Lăsaţi-o în pace!”

Prințul Albert de Monaco, tranșant în privința situației prin care trece soția sa. „Lăsaţi-o în pace!”
Prințesa Charlene de Monaco pare că nu-și mai revine, motiv pentru care soțul său le-a spus tuturor că are nevoie de multă liniște.

În ultima perioadă, prințesa Charlene de Monaco are probleme mari de sănătate. Ce se întâmplă acum cu aceasta.

Prințul Albert de Monaco, tranșant în privința situației prin care trece soția sa. „Lăsaţi-o în pace!”

În luna noiembrie, prințesa Charlene de Monaco s-a întors din Africa de Sud și nu-și poate reveni cu sănătatea. Prințesa a luat atunci o boală ciudată, din cauza căreia a fost obligată să facă mai multe operații și este extrem de epuizată. Pentru a-și reveni se află internată la un sanatoriu și are nevoie de multă liniște. De aceea, prințul Albert a punctul pe I și le-a cerut tuturor să-i lase familia în pace.

„Nu avem nici vreo problemă în cuplu, vreau să fie foarte clar acest lucru”

„Nu suferă de vreo boală serioasă sau incurabilă. De asemenea, nu avem nici vreo problemă în cuplu, vreau să fie foarte clar acest lucru. Este doar consecinţa operaţiilor prin care a trecut în ultimele luni.

O spun cât pot de politicos: lăsaţi-o în pace şi lăsaţi-ne în pace pentru o vreme”, a declarat Albert pentru publicaţia Paris Match.

Din nefericire, situația prințesei și-a pus amprenta asupra gemenilor. Copiii au fost retrași de la școală și vor fi școlarizați acasă, la Palatul din Monte Carlo. Sursele spune că e posibil ca prințesa să nu fie prezentă nici la ziua de naștere a acestora, care va fi pe data de 10 decembrie, când aceștia împlinesc șapte ani.

A plâns la nuntă

Când cei doi s-au căsătorit, prințesa a izbucnit în lacrimi. Se pare că de vină emoțiile pe care nu le-a putut controla. „Totul a fost atât de copleșitor și au existat toate emoțiile amestecate din cauza zvonurilor. Evident că toată această tensiune a crescut și am izbucnit în plâns [imediat după ceremonie]. Și apoi am mai izbucnit în plâns pentru că mă gândeam: „Oh, nu, acum toată lumea m-a văzut plângând”, a declarat Prințesa Charlene în 2013 pentru Sunday Times.

Sursă foto: unica