Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt un cuplu invidiat de mulți. Ceva se întâmplă între cei doi soți.

Căsnicia Gabrielei Cristea, pusă la grea încercare. Ce a stricat liniștea familiei

Pandemia de coronavirus a distrus viața multor cupluri, iar domeniul artistic a fost cel mai grav afectat. Într-o situație nu prea plăcută se află acum și Tavi Clonda și Gabriela Cristea. Motivul? În acest moment, cântărețul are mari probleme cu banii, pentru că s-au anulat majoritatea concertelor, iar singura sursă de venit stabilă este salariul prezentatoarei Antena Stars.

„Spectacolele s-au anulat în proporție de 95%. E bine dacă mai sunt câteva. Cu emisiune, au rămas doar mamicile cu liplici, eu am fost scos. Acum se caută și tătici, dar mai greu cu ei”, a declarat Tavi Clonda pentru impact.ro.

Tavi a recunoscut că a avut probleme cu Gabriela

Pe de altă parte, Tavi a recunoscut că mariajul lor nu e doar roz, iar acesta s-a supărat foarte tare pe soția lui, chiar înainte să-și serbeze ziua de naștere. Cântărețul nu a vrut însă să spună care a fost motivul pentru care a reacționat așa. Femeie deșteaptă, Gabriela a reușit să-i intre din nou la suflet printr-un gest extrem de emoționant.

Vedeta a publicat pe rețelele de socializare o fotografie cu toată familia. ”Acum pot să-i spun Gabrielei că am fost supărat pe ea, dar acum nu mai sunt, gata. Așa sunt și eu uneori, mă apucă. Te iubesc, iubire!”, a declarat Tavi.

Gabriela mai vrea un copil

Într-un interviu pentru Antena Stars, Gabriela a povestit prin câte greutăți a trecut ca să rămână însărcinată. Pe de altă parte, vedeta a afirmat că, dacă Dumnezeu vrea, nu ar spune nu unui al treilea micuț.

„E o mare bucurie să vezi când te întâmpină copiii acasă. Din păcate vârsta își spune cuvântul și a fost destul de greu să-i fac. Dacă rămân însărcinată…la cât de mult mi-am dorit eu copii și cât de greu i-am dobândit, n-am să fac o prostie, dar încercăm să nu se întâmple asta.

A meritat tot chinul pe care l-am îndurat și cred că Dumnezeu ne întărește prin fiecare încercare pe care ne-o trimite în viața asta. Am avut momente de cumpănă foarte mari, apropo de faptul că nu rămâneam însărcinată. Eu am făcut cinci inseminări într-un an, nu am rămas însărcinată niciodată în urma tratamentului… e cumplit!”, a afirmat bruneta.

Sursă foto: instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri