Simona Ionescu / Redactor Șef

Povestea inelelor pe care Dan Bittman le-a tot oferit în ultimii 22 de ani

Povestea inelelor pe care Dan Bittman le-a tot oferit în ultimii 22 de ani
”Ți-am dat un inel” este una dintre cele mai cunoscute piese ale Trupei Holograf. Dan Bittman a povestit în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai” de ce tot oferă fără succes inele unor femei de care a fost îndrăgostit.

Dan Bittman (58 de ani) i-a dat un inel Denisei Rifai: „Am venit pregătit”, a spus artistul. ”În emisiunea asta au fost milionari, miliardari, n-a venit unul cu o floare la Denise Rifai. Este dreptul meu de a negocia.  Am dat foarte multe inele. Se spune că aș fi omul care dă inele în România și am venit pregătit”, i-a spus Dan Bittman Denisei Rifai înainte de a-i înmâna inelul.

De ce Dan Bittman nu i-a dat un inel femeii care i-a dăruit trei copii

O întrebare pe buzele tuturor: De ce Dan Bittman nu i-a dat un inel femeii care i-a dăruit trei copii?

”Liliana Ștefan nu mai este partenera mea de viață de 4 ani cel puțin. Presa a speculat foarte mult pe tema asta. De un an nu mai locuim nici împreună. A trebuit să ne despărțim, am încercat să o facem cât s-a putut de civilizat. Nu vorbesc cu plăcere de despărțirea aceasta, pentru că fiind și mama copiilor mei, este femeia pe care am iubit-o cel mai mult și cu care am fost și cel mai mult timp, dar lucrurile au luat-o razna și aici recunosc că sunt eu de vină și acolo s-a ajuns.

De căsătorit nu ne-am propus niciodată, chiar din primul moment. Am considerat că nu e importantă hârtia respectivă. Important era ca relația noastră să meargă într-o direcție comună. Care direcție comună? Un copil, și l-am făcut pe primul, pe al doilea, pe al treilea, am sădit un copac, am făcut casele. Cu ea am avut un scop în viața asta, ea mi-a dat scopul. Ea a fost femeia din spate, femeia puternică din spatele unui bărbat cam slab. Ea a fost cea pentru care s-a întâmplat tot ce s-a întâmplat”, a mărturisit Dan Bittman.

Cu spun copiii lui Dan Bitman

Băieții mei nu m-au întrebat niciodată. Nu știu de ce. Poate înghit în sec acum, și ar vrea să mă întrebe. Dar trebuie să înțeleagă că nu s-a pus problema, că nu am avut nevoie. Câtă vreme ne-am înțeles doar din priviri, a fost perfect. Nu am avut nevoie ca să știm unul despre celălalt că suntem acolo împreună și că ne iubim, a spus Dan Bittman în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D.

Povestea inelelor pe care Dan Bittman le-a tot oferit în ultimii 22 de ani

Piesa ”Ți-am dat un inel” este una dintre cele mai cunoscute piese ale Trupei Holograf, lansată în 1998. Puțini știu însă povestea acestui cântec. Dan Bittman, motorul trupei Holograf și unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România, a spus povestea.

Melodia ”Ți-am dat un inel” are în spate o poveste tristă. Dan Bittman mărturisea că i-a dat un inel unei femei cu care voia să se căsătorească, iar aceasta l-a pierdut. Nu a spus însă cine este femeia căreia i-a dat inelul și pentru care a compus superba melodie devenită hit încă de la lansare în 1998.

Deși e o melodie veselă, pe care toată lumea dansează, Dan Bittman a povestit în urmă cu ceva timp că versurile ei spun o poveste tristă. ”Dacă îl cânți într-o altă tonalitate și în alt tempo, devine dintr-odată o piesă foarte tristă, care spune o poveste la fel de tristă. Ea, ulterior, a devenit o piesă foarte veselă și pe care toți vor să o audă la nunți, la evenimente de genul acesta. Este o întreagă poveste de dragoste consumată la începutul anilor 90. A fost unul dintre puținele momente din viața mea în care am vrut să fac pasul acesta și nu a fost să fie așa. Ne-am despărțit”, a povestit Dan Bittman.

Cântărețul a spus că a suferit mult din dragoste

Dan Bittman a mai spus că a suferit mult din dragoste și că probabil dacă nu ar fi fost dezamăgit nu ar fi fost atât de bine inspirat pentru a crea melodiile sale care au ajuns la sufletele a milioane de români, toate fiind inspirate din experiențele sale de viață.

Dan Bittman a mai recunoscut că l-a ajutat foarte mult în tinerețe, în cariera sa muzicală, faptul că arăta foarte bine. A spus că sex-appealul este important pentru un muzician, dar nu este definitoriu, ci contează mai mult ceea ce transmiți prin muzică nu neapărat cât de bine arăți.

În emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D, Dan Bittman a mai vorbit și despre eșecurile sale în carieră, amintindu-și de primul concert în care lumea a remarcat că a cântat fals.

Ani buni, Dan Bittman a format un cuplu cu Liliana Ștefan. Cei doi au împreună trei băieți, Alex (18 ani), Patrick Noah (14 ani) şi Mark (11 ani). Însă artistul a fost mai tot timpul îndrăgostit de altcineva.

Până de curând, Dan Bittman își găsise fericirea în brațele unei cântărețe aflată la început de drum. Povestea lor de iubire a fost descoperită de ziarele tabloide la începutul anului. Din nou, frumoasa și delicata Liliana Ștefan, femeia cu care artistul trăia în concubinaj și cu care are trei copii primise o lovitură emoțională de la iubărețul artist. Acum, Bittman spune că erau despărțiți deja.

Însă, Dan Bittman a fost îndrăgostit în ultimele decenii de alte femei frumoase, cele mai cunoscute fiind Mihaela Rădulescu și Andreea Marin.

Dan Bittman a cochetat și cu politica

Cântăreț, compozitor, actor și realizator TV, Dan Bittman are o carieră îndelungată în showbiz-ul autohton, de numele lui fiind legate o serie de hit-uri, emisiuni și premii muzicale, dar și un șir de relații amoroase sau de declarații controversate.

Cunoscut că solistul vocal al celebrei trupe Holograf, încă din anul 1985, Dan Bittman a cochetat și cu politica, scurta carieră în acest domeniu rezumându-se la cea de candidat, în anul 2008, la alegerile locale pentru primăria sectorului 1 București, cât și la mandatul de consilier în Ministerul de Finanțe, în 2010.

Numele lui Dan Bittman este legat și de subiecte care au ținut primele paginilor ale publicațiilor mondene. Cea mai recentă controversă, ce a luat cu asalt mass-media din România, a izbucnit în urma declarațiilor artistului despre pandemie și măsurile luate de autorități.


Chef Cătălin Scărlătescu are o veste bombă: este îndrăgostit!

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre