Simona Ionescu / Redactor Șef

Povestea unui cuplu de vedete de la Hollywood. Iubirea lor a fost mâna destinului

Povestea unui cuplu de vedete de la Hollywood. Iubirea lor a fost mâna destinului
Povestea lor de dragoste este una dintre cele mai andurante de la Hollywood. Un actor celebru și-a întâlnit destinul în urmă cu 30 de ani, iar de atunci nu i-a mai dat drumul până azi.

Pierce Brosnan și Keely Shaye s-au căsătorit în 2001 și au împreună doi copii: pe Dylan, în vârstă de 27 și pe Paris, în vârstă de 23 de ani. Cei doi se cunosc însă de mult mai mult timp, așa cum Kylee a ținut să scoată în evidență într-o postare emoționantă pe Instagram. Pierce Brosnan și-a cunoscut soția în urmă cu 30 de ani, moment care avea să-i schimbe viața. 

Pierce Brosnan și soția sa se iubesc de 30 de ani

Totul s-a petrecut în 1994, într-o zi numită „norocoasă” de către reportera și jurnalista Keely. Într-un interviu mai vechi, Keely și-a amintit prima ei impresie despre Pierce atunci când s-au întâlnit în acea zi în Mexic: „El era captivant”, a spus ea. „Înalt, întunecat și chipeș – pachetul de care oricine ar fi imediat atras. Avea o sclipire ispititoare în ochi. M-am gândit, ‘Wow! Wow!'”

A fost dragoste la prima vedere 

Doar câteva zile mai târziu, cei doi au avut prima lor întâlnire, iar Keely și-a amintit că stăteau „sub stele” și ea ținea mâna lui Pierce în timp ce au vorbit până la 3 dimineața: 

„Înțeleg de ce femeile îl găsesc sexy, pentru că este un bărbat atrăgător. Lui chiar îi plac și apreciază femeile”, declara soția actorului la momentul respectiv. 

 

Acum, la 30 de ani de la prima întâlnire și la 22 de căsătorie, Keely a ținut să celebreze momentul printr-o postare pe Instagram în care a împărtășit câteva poze de la începuturile relației dintre ea și celebrul actor. 

Actorul și soția sa se iubesc ca-n prima zi 

A scris și un text alături de poze, declarație emoționantă despre cât de norocoasă se consideră:  „4-8-94 a fost ziua mea norocoasă. Cum am putut să știu când am mers după colț și am intrat în viața ta că destinul meu urma să se schimbe pentru totdeauna?” a scris ea. 

„Mulțumesc norocului meu că am avut curajul să mă prezint și pentru totdeauna recunoscătoare pentru conexiunea și familia pe care o împărtășim 3 decenii mai târziu”, a continuat Keely. „La mulți ani de 30 de ani! @piercebrosnanofficial ✨. Timpul zboară pe aripile iubirii.”

Jane Seymour i-a felicitat pe cei doi 

Actorul, în vârstă de 70 de ani, a lăsat un răspuns pe măsură pentru soția sa în comentarii la postare: „Mulțumesc lui Dumnezeu pentru tine, draga mea Keely, mi-ai dat aripi să zbor. Te iubesc foarte mult.”

Jane Seymour a ținut să îi felicite pe cei doi

Cuplul a primit, de asemenea, urări de bine și mesaje de felicitare din partea unui număr de prieteni celebri, printre care Jane Seymour, Rosanna Arquette și Linda Thompson.

Criticată pentru kilogramele în plus, Keely a surprins pe toată lumea 

În trecut Keely a fost criticată pentru silueta sa, căci ultimii ani i-au adus câteva kilograme în plus. Cu toate că pe actor nu îl deranja și chiar a declarat acest lucru, fanii săi nu erau mulțumiți deloc. 

Keely a slăbit mult, ca răspuns la criticile primite de la fanii actorului
Sursa foto: Instagram

Drept răspuns, actorul și soția sa și-au făcut apariția în luna martie a acestui an la un eveniment, iar Keely a șocat cu o siluetă mult mai slabă ca înainte, dovadă că a dat jos câteva kilograme importante. Îmbrăcată în negru, cu balerini negri și cu bijuterii din perle, Keely a strălucit la brațul lui Brosnan, care a ales și el tot o ținută neagră asortată cu a soției. Zâmbitori și relaxați, cei doi sunt dovada clară că destinul funcționează, câteodată, în feluri magice. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre