Simona Ionescu / Redactor Șef

Povești de groază cu Meghan Markle, direct din Palatul Buckingham. Ce povestesc angajații

Povești de groază cu Meghan Markle, direct din Palatul Buckingham. Ce povestesc angajații
Palatul Buckingham a angajat o echipă juridică pentru a ancheta acuzațiile făcute împotriva ducesei de Sussex, după ce au apărut dezvăluiri legate de comportamentul urât al fostei actrițe cu personalul. Se pare însă că lucrurile sunt chiar cu mult mai grave decât a devenit public până acum.

Un intern din familia regală a susținut că există o sumedenie de povești de groază cu Meghan Markle, direct din Palatul Buckingham. Personalul Palatului este înarmat cu „povești îngrozitoare” în legătură cu acuzațiile de intimidare formulate împotriva lui Meghan Markle.

Dezvăluirea explozivă vine în timp ce Palatul Buckingham ar fi angajat o echipă juridică pentru a lansa ancheta asupra acuzațiilor făcute împotriva ducesei de Sussex. Dar se pare că ce este mai grav urmează să devină public, a declarat o sursă regală pentru The Times, publicație citată de Evenimentul Zilei.

Ce a declarat personalul Palatului

„Cele mai grave incidente reale nu au apărut. Există câteva povești îngrozitoare de spus”, au susținut angajații. În urma unor rapoarte, Meghan a cerut să vadă oricare dintre documentele, e-mailurile și mesajele text legate de reclamații. O sursă regală principală a declarat duminică pentru Mail că a „scris pentru a solicita dovezile”, depuse în ancheta Palatului Buckingham.

Pe de cealaltă parte, Meghan a negat vehement afirmațiile, considerându-le o „campanie de denigrare calculată”. Ancheta  este de așteptat să sporească și mai mult tensiunile dintre Sussex și Familia Regală. Oficialii sunt dornici să fie feriți de ochii publicului, dar detalii continuă să apară.

O altă persoană din interiorul Palatului a avertizat că unele scandaluri „ar putea ieși la iveală fără să fie spuse”. Ancheta asupra acuzațiilor are ca scop „învățarea lecțiilor” prin efectuarea unei investigații amănunțite. Acestea implică un spectru larg de personal al Palatului.

Meghan Markle, acuzată de hărțuire

Întreg scandalul a început după ce un e-mail al fostului secretar privat al ducesei de Sussexes, Jason Knauf, a fost publicat în ziarul The Times.

El a scris: „Sunt foarte îngrijorat de faptul că ducesa a reușit să hărțuiască două angajate din gospodărie în ultimul an. Tratamentul a fost total inacceptabil. Ducesa pare intenționată să aibă întotdeauna pe cineva în vizorul ei. Am avut raport după raport de la persoane care au asistat la un comportament inacceptabil din partea Ducesei”, a mărturisit Jason Knauf.

Sursa foto: Instagram

Horoscop Minerva – 15 martie. Nervi. Foc. Accidente. Lacrimi

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre