Simona Ionescu / Redactor Șef

Poze trăsnite cu vedete dezbrăcate, în intimitatea familiei. Imaginile au ajuns pe internet

Poze trăsnite cu vedete dezbrăcate, în intimitatea familiei. Imaginile au ajuns pe internet
Super modelul german, în vârstă de 49 de ani, care s-a căsătorit cu rockerul de la Tokio Hotel, în vârstă de 33 de ani, în 2019, i-a adus un omagiu soțului ei într-o postare incitantă săptămâna aceasta. Imaginile cu ei nud au apărut pe internet.

Heidi Klum și soțul Tom Kaulitz sunt nud la a patra aniversare. Ei discută foarte serios despre conceperea unui copil împreună. „Dragostea vieții mele”, a subtitrat Klum postarea din caruselul de pe Instagram, arătându-le tuturor fanilor cât de mult își iubește soțul, alături de care a ales să pozeze nud. Cei doi au celebrat în pielea goală aniversarea și și-au făcut un selfie în oglindă pe care l-au distribuit pe rețelele sociale.

În imagine, Kaulitz apare într-o pereche de boxeri negri, în timp ce Klum și-a ascuns trupul complet dezbrăcat în spatele soțului ei și i-a dat un sărut pe buze. Deasupra cuplului, lipite de tavan, atârnă zeci de baloane cu heliu, în formă de inimioare roșii, în cameră găsindu-se și un buchet imens de trandafiri roșii.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)


Heidi Klum a distribuit și un videoclip cu ea și Kaulitz îmbrățișați și sărutându-se în pat, împreună cu o serie de cupcakes pentru a patra aniversare.

Heidi Klum vrea să facă al cincilea copil

Super modelul german Heidi Klum s-a căsătorit cu Kaulitz în 2019, la aproape un an după ce au început să se întâlnească. Cei doi aiu avut parte de o ceremonie discretă în California, înainte de a se căsători în fața familiei și prietenilor lor în Capri, Italia, mai târziu în același an. Modelul, care este deja mamă pentru patru copii adolescenți – Leni, 18, Henry, 17, Johan, 16 și Lou, 13 – a dezvăluit recent că este deschisă posibilității de a avea un al cincilea copil, cu soțul ei.

În timp ce juca un joc de „Ja or Ne” cu Jennifer Hudson în timpul unei apariții la „The Jennifer Hudson Show”, heidi Klum a fost întrebată: „Ai mai avea vreodată un copil?” Klum a spus că dorința ei pentru un al cincilea copil „depinde” de zi. „Uneori este ca ne, ja, ne, ja”, a continuat ea, folosind cuvintele germane pentru „da” și „nu”. „Am făcut-o de patru ori. Apoi am alăptat de fiecare dată opt luni, iar apoi am fost însărcinată din nou de trei ori la rând… Am așteptat mult, așa că poate, da”, a concluzionat super modelul, citat de PageSix.com.

Ea și-a conceput copilul cel mare cu omul de afaceri Flavio Briatore, dar a trecut mai departe cu Seal când a sosit Leni. Acesta a adoptat-o pe fiica lui Klum, iar cuplul a mai avut apoi doi copii, Johan și Lou înainte de a se despărți în 2012. Ulterior, Klum a mai avut relații cu bodyguardul Martin Kirsten și cu curatorul de artă Vito Schnabel, înainte de a se căsători, acum patru ani, cu vedeta rock a trupe Tokio Hotel.

Sursa foto:  Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre