Simona Ionescu / Redactor Șef

Poveste de dragoste din Berceni. Cum și-a cucerit primarul Daniel Băluță soția

Poveste de dragoste din Berceni. Cum și-a cucerit primarul Daniel Băluță soția
Sectorul 4 al Capitalei are același primar de două mandate deja. Acesta e medic stomatolog și este  în cel mai propriu sens, un om al locului.

Edilul s-a născut şi a crescut în Berceni cu cheia de gât, şi-a cunoscut iubirea vieții încă de la grădiniță, în cartier, dar a cucerit-o aproape 20 de ani mai târziu, când ambii erau studenţi la Stomatologie. Povestea lor de dragoste a început însă mai departe de locul în care s-au născut și au crescut, iar la mijloc a fost un articol vestimentar.

Născut și crescut în Berceni, primarul Sectorului 4, Daniel Băluță a fost declarat „Primarul Anului” la Gala Smart City Industry Awards (Sursa foto: Instagram)

În vârstă de 46 de ani, Daniel Băluță este de profesie medic stomatolog. E căsătorit cu o colegă de facultate, Andreea-Mihaela, iar împreună au o fiica, acum adolescentă, care visează fie să le calce pe urme, și să devină și ea stomatolog, fie să se facă arhitect.

Primarul Daniel Băluță a crescut „cu cheia de gât” în cartierul din sectorul pe care acum îl conduce de două mandate

Primarul și soția sa sunt copii din Berceni. „M-am născut în Berceni, am copilărit cu cheia de gât agățată, cu părinții care erau plecați la serviciu, cu grija pe care am avut-o de fratele meu. Noi suntem cei care așteptam, cu nerăbdare să vină apa caldă. Noi suntem cei care așteptam, cu nerăbdare să înceapă emisia TV de la ora opt. Sunt lucruri pe care nu le uităm niciodată”, a povestit edilul într-un interviu exclusiv acordat postului de televiziune Antena 3.

Cum a cucerit-o primarul Daniel Băluță pe soția sa

Acum Daniel Băluță muncește şi trăiește tot în Sectorul 4. În 2016 a fost ales primar pe listele PSD. După ce, trei ani mai târziu, în 2019 a fost declarat „Primarul Anului” la Gala Smart City Industry Awards, în campania electorală ce a urmat a mai câștigat un mandat.

Daniel Băluță e căsătorit cu o colegă de facultate, Andreea-Mihaela, iar împreună au o fiica adolescentă (Captură video)

Soția sa a povestit  cum s-a lăsat cucerită de cel pe care îl știa din grădiniță. S-au cunoscut la vârsta preșcolară, apoi s-au admirat unul pe altul când au ajuns studenți, la aceeași facultate, cea de Stomatologie a Universității „Carol Davila”. Iubirea lor însă a început pe fond muzical și cu briză în atmosferă.

Primarul Daniel Băluță și-a cunoscut soția la grădiniță

„M-a cucerit cu o pereche de șosete. Eram în vara anului 2000, la mare, la Vama Veche, la un concert cu formația Vama Veche. Era o aseară destul de friguroasă, iar eu eram doar într-o pereche de sandale… Mi-a adus o pereche de șosete”, a povestit soția primarului Sectorului 4 al Capitalei.

Despre realizările făcute de primarul Băluță pentru locuitorii sectorului 4 se vorbește des în presă și se arată imagini pe care alți bucureșteni, din alte sectoare, le-ar dori și ei.

Sursa foto: Instagram, capturi video YouTube / Antena 3

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre