Simona Ionescu / Redactor Șef

S-a reaprins iubirea dintre Prințesa Charlene și Prințul Albert. Sunt în vacanță în Corsica, mai fericiți ca niciodată

S-a reaprins iubirea dintre Prințesa Charlene și Prințul Albert. Sunt în vacanță în Corsica, mai fericiți ca niciodată
În timp ce au apărut zvonuri că prințesa Charlene și prințul Albert s-ar fi răcit unul de celălalt, iar mariajul lor este doar pentru aparențe, fețele regale se relaxează în vacanță, în Corsica.

S-a zvonit că prințesa Charlene ar locui în Elveția, iar mariajul ei cu prințul Albert ar fi pe butuci. Se pare că nu e nimic adevărat, pentru că cei doi sunt în vacanță în Corsica, iar Charlene părea că se simte foarte bine alături de soțul său.

Prințul Albert și prințesa Charlene de Monaco au făcut front comun în timp ce se relaxau pe un iaht în Corsica, pe fondul zvonurilor privind starea căsniciei lor. Cuplul regal a fost în centrul speculațiilor după ce presa europeană a relatat că Charlene, în vârstă de 45 de ani, locuia în Elveția și că îl vedea pe soțul Albert, în vârstă de 65 de ani, doar „cu programare”. De asemenea, Charlene și-a șters contul de Instagram în ultimele zile, ceea ce a dus la noi întrebări.

Cei doi apar îmbrățișați

Dar fotografiile de la începutul acestei luni arată un cuplu relaxat, pe un iaht în Marea Mediterană. Într-o poză, Albert o înconjoară cu dragoste pe Charlene, în timp ce în alta stau unul lângă altul pe plajă. Charlene, fostă înotătoare olimpică, a optat pentru o acoperire completă, purtând jambiere de înot și un top de scufundare, în timp ce Albert s-a protejat de soare cu o șapcă de baseball, ochelari de soare, un top de scufundare și pantaloni scurți de surf.

Prințesa Charlene și prințul Albert, în vacanță pe iaht

Charlene și Albert au petrecut vara pe un iaht deținut de omul de afaceri kazah Bulat Utemuratov

Cuplul, alături de gemenii lor, Prințul Jacques și Prințesa Gabriella, și-a petrecut vara pe un iaht deținut de omul de afaceri kazah Bulat Utemuratov. Într-un alt cadru, Albert se relaxează cu o bere. Charlene care arată impecabil, pare să se facă sport într-o altă fotografie, iar Albert lovește cu piciorul într-o minge de fotbal și se plimbă cu caiacul.

Fotografiile au fost făcute înainte ca în presa franceză și germană să circule zvonuri potrivit cărora Prințesa Charlene de Monaco „trăiește în Elveția” și îl vede pe soțul ei, Prințul Albert, doar din „motive ceremoniale”.

Există zvonuri că Charlene și Albert ar împărți îngrijirea copiilor

Există zvonuri că Charlene ar fi promis să se întoarcă la Monaco în ocazii oficiale și că acum i se permite să-și vadă copiii mai des, cuplul împărțind îngrijirea copiilor. „Albert și Charlene sunt acum parteneri buni, se ocupă pe rând de copii”, a adăugat o sursă pentru ziarul german Bild.

Charlene a plâns în ziua nunții

Povestea a început în anul 2011

Zvonurile despre starea căsniciei cuplului au circulat ani de zile, de când Charlene a plâns la nunta ei cu fiul lui Grace Kelly, în 2011. Au luat amploare când Charlene a petrecut cea mai mare parte a anului 2021 departe de soțul ei, după ce s-a întors în Africa de Sud, țara ei natală, pentru ceea ce trebuia să fie o călătorie de o lună de zile.

Ea nu a fost în Monaco din ianuarie 2021 până în martie 2022, invocând o problemă cu sinusurile care a împiedicat-o să zboare. La întoarcerea ei în principat, Albert a susținut că era „copleșită” și „indispusă”.

Într-o intervenție pentru revista People, prințul Albert a mărturisit că reuniunea de familie de la Monaco a decurs „destul de bine” în primele ore, apoi a devenit „destul de evident” că Charlene era „indispusă”. „Era copleșită și nu putea face față îndatoririlor oficiale, vieții în general sau chiar vieții de familie”, a spus atunci Albert.

A urmat un tratament în afara Monaco

Prințul a declarat că procesul final de luare a deciziei privind tratamentul a implicat o întâlnire de tip intervenție cu membrii familiei, explicând: „Am așezat-o la masă cu frații ei și cu o cumnată. Ea luase deja o decizie, iar noi am vrut doar să o confirme în fața noastră.

Ea și-a dorit acest lucru. Știa deja că cel mai bun lucru de făcut era să meargă să se odihnească și să urmeze un tratament cu adevărat încadrat medical. Și nu în Monaco. Din motive de confidențialitate, a trebuit să fie într-un loc în afara Monaco-ului”. Așa a ajuns Charlene să primească ajutor medical în Elveția.

„Nu are nici o legătură cu relația noastră”

„Probabil că o să spun asta de mai multe ori, dar nu are nicio legătură cu relația noastră. Vreau să fie foarte clar acest lucru. Acestea nu sunt probleme în cadrul relației noastre; nu sunt probleme cu relația dintre un soț și o soție. Este de o natură diferită.

Nu mai dormea bine de câteva zile și nu mai mânca deloc bine. A slăbit foarte mult, ceea ce a făcut-o vulnerabilă la alte potențiale afecțiuni. O răceală sau gripă sau, Doamne ajută, COVID”, a mărturisit Albert. „Aș dori să neg în mod oficial zvonurile malițioase colportate de revista franceză Royauté. Vă rog să nu luați în considerare acest articol care este total nefondat”, a mărturisit în martie, un purtător al biroului de presă al Palatului.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre