Simona Ionescu / Redactor Șef

Probleme în căsnicia lui Brigitte Pastramă. Florin nu vrea să fie „copilul lui Dumnezeu”

Probleme în căsnicia lui Brigitte Pastramă. Florin nu vrea să fie „copilul lui Dumnezeu”
Brigitte Pastramă are iar probleme în căsnicie. De această data, vina ar fi a lui Florin Pastramă, care refuză să fie „copilul lui Dumnezeu”.

Așa cum au obișnuit publicul larg, Brigitte Pastramă și soțul ei, Florin, își spală în continuare rufele în public.De această dată, se pare că sunt probleme serioase în căsnicia lui Brigitte Pastramă. Brigitte și Florin Pastramă s-au căsătorit cu aproape doi ani în urmă, iar detaliile din relația lor sunt bine cunoscute pe rețelele de socializare și în media. De cele mai multe ori, cei doi „și-au spălat rufele în public” și au stârnit diferite reacții în mediul online.

De data aceasta, se pare că mărul discordiei dintre cei doi este chiar religia.  Brigitte și Florin s-au convertit amândoi la religia pocăiților, iar aceasta vine cu anumite reguli clare. Se pare însă că Florin nu se poartă chiar cum ar trebui și neglijează cuvântul Domnului, astfel că și-a scos soția din sărite. 

Brigitte are probleme în căsnicia cu Pastramă. Nu îi place că înjură 

Enervată că soțul ei nu respectă cuvântul Domnului, fosta lui Ilie Năstase a lansat un val de critici la adresa lui Florin Pastramă, făcându-l pe acesta cu ou și cu oțet. „Fără Dumnezeu nu făceam nimic până acum. Știi ce nu îmi place la tine? A fost la biserică o pildă, pastorul a vorbit despre un om care avea un pește pe mașină, și când a plecat de la semafor, a plecat în trombă, și l-a oprit Poliția și au crezut că mașina e furată. I-au verificat actele și au zis „Nu pot să cred că e mașina dumneavostră! Aveți un pește pe mașină, deci sunteți pocăit, de ce ați plecat în trombă?”. Iar mie Sara mi-a zis că de fiecare când te-ai grăbit ai înjurat. Ori ești un copil al lui Dumnezeu, ori ce ești? Ești pocăit doar când vrei. 

De multe ori folosești anumite cuvinte care mie nu îmi plac. Până nu vei reuși să fii un adevărat copil al lui Dumnezeu, și îl vei face pe Domnul Iisus de râs la volan nu cred că Domnul îți va da acel copil. Nu până în momentul în care vei schimba acest lucru în tine. Nu ai voie să înjuri și să folosești cuvinte necuviincioase pentru că îl faci pe Duhul Sfânt să se rușineze de tine”, i-a reproșat Brigitte, lui Florin Pastramă. 

Eroul din „Singur acasă”, Macaulay Culkin, a devenit tată pentru prima oară. Cine e mămica

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre