Eroul din „Singur acasă”, Macaulay Culkin, a devenit tată pentru prima oară. Cine e mămica

Eroul din „Singur acasă”, Macaulay Culkin, a devenit tată pentru prima oară. Cine e mămica
Macaulay Culkin a devenit pentru prima dată părinte. Este cel mai fericit împreună cu iubita sa.

Macaulay Culkin, a devenit tată. Celebrul actor, Macaulay Culkin, a devenit cunoscut la o vârstă foarte fragedă după ce a jucat rolul principal în ”Singur acasă”. Un film care este privit în special în timpul sărbătorilor de iarnă, deoarece conturează perfect atmosfera de Crăciun.

Vedeta are 40 de ani și recent a devenit pentru prima dată tătic. Brenda Song, iubita celebrului actor a adus pe lume un băiețel pe data de 5 aprilie, în Los Angeles. Au hotărât să-i pună un nume foarte frumos și este ales numele în onoarea surorii lui Macaulay Culkin, care a murit în anul 2008, Dakota.

Macaulay Culkin a devenit tată

Astfel, copilul are numele Dakota Song Culkin și acum se bucură de toată atenția părinților. Cei doi își asumă un nou rol, cel de părinte. Sunt fericiți că băiețelul este sănătos și nu au existat complicații în timpul sarcinii și nici la naștere.

În urmă cu câțiva ani Macaulay Culkin și Brenda Song s-au cunoscut pe platourile de filmare. Relația lor a evaluat foarte rapid și s-au îndrăgostit nebunește. Peste o perioadă scurtă au decis să se mute împreună și să construiască o familie. La momentul actual trăiesc o adevărată poveste de dragoste și se bucură de copilul lor.

Brenda Song vorbește despre iubitul ei cu mare drag și menționează că este o persoană inteligentă, amabilă și loială. A muncit foarte mult pentru a obține tot ce are acum și pentru a deveni o personalitate complexă.

„Oamenii nu își dau seama cât de incredibil de amabil și loial, dulce și inteligent este. Într-adevăr, ceea ce îl face pe Mack atât de special e faptul că este atât de lipsit de scuze. Mack știe cine este și este 100% în regulă cu asta. Și asta pentru mine este o calitate incredibil de sexy. A muncit din greu pentru a fi persoana care este.”, povestește Brenda Song.

Brenda Song, iubita actorului are 33 de ani și este o actriță care a jucat în multe filme cunoscute. Vedeta a semnat un contract cu Disney Channel și a avut un rol în Disney Channel Original Movie 2002 Get a Clue. De asemenea, artista este cunoscută și după rolul feminin din filmul The Suite Life on Deck” și The Suite Life of Zack & Cody”. A reușit să își construiască o carieră și în lumea modei.

Foto

digi24.ro

Alertă. Meteorologii anunță temperaturi de zero grade