Simona Ionescu / Redactor Șef

Puneți aceste plante în casă dacă vreți să aveți un Crăciun fericit. Care sunt marile beneficii

Puneți aceste plante în casă dacă vreți să aveți un Crăciun fericit. Care sunt marile beneficii
O casă binecuvântată și pregătită pentru Crăciun nu înseamnă doar bradul împodobit și o masă cu toate bunătățile. Aveți nevoie și de câteva plante.

În perioada sărbătorii de Crăciun, specialiștii vă recomandă să puneți în casă și aceste plante. Veți vedea diferența.

Puneți aceste plante în casă dacă vreți să aveți un Crăciun fericit. Care sunt marile beneficii

Toată lumea vrea sănătate, bani și iubire în anul ce vine. De aceea, în perioada sărbătorii de Crăciun e bine să cumpărați câteva plante care fac adevărate minuni. Potrivit specialiștilor în Feng-shui acestea nu doar că vă echilibrează, ci vă ajută să atrageți și bunăstarea și norocul de partea voastră.

Una dintre plantele despre care se știe din vechime că atrage abundența este Crăciunița, considerată simbol al purității. Culoarea ei specială, roșu aprins, aduce bogăție, fiind strâns legată de energia chi. De asemenea, în trecut a fost asociată cu puterea. Crăciunița trebuie așezată la intrarea în casă, lângă ușă. Doar așa vă va proteja de vibrațiile negative și va permite banilor să intre în casa voastră.

Vâscul purifică locuința

O plantă plină de magie e și holly, o plantă cu frunze verzi și fructe roșii. Anticii spuneau despre această plantă că are rolul de a alunga spiritele rele în orice casă s-ar afla. Pentru ca invidia, răul și energiile negative să nu pătrundă în case, așezați o coroniță la intrare.

În plus, această plantă vă aduce multă prosperitate. Sub nici o formă nu uitați de prezența vâscului. Această minunată plantă este folosită din cele mai vechi timpuri ca parte a ritualurilor de purificare. Întrucât vâscul crește în vârful stejarilor, acesta se pune la înălțime în casă pentru a atrage energia banilor.

Nu în ultimul rând, vâscul este planta mult iubită de îndrăgostiți. Tradiția spune că cine se va săruta sub vâsc de Crăciun va avea parte de bucurie și fericire și va rămâne împreună cu persoana iubită.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre