Simona Ionescu / Redactor Șef

Puștiul care-i bate pe toți infuencerii. Cum a ajuns în Topul Forbes

Puștiul care-i bate pe toți infuencerii. Cum a ajuns în Topul Forbes
De trei ani, un puști din clasele primare îi bate pe toți influencerii, având cele mai mari încasări din lume pe YouTube și apărând, ca atare, în celebrul Top Forbes.

Un puști de 9 ani, Ryan Kaji, un băiat american în vârstă de nouă ani, s-a clasat pentru al treilea an consecutiv pe primul loc în Topul Forbes dedicat celor mai bine plătite staruri de pe YouTube. Copilul a reușit să depășesc adulții considerați adevărate personalități ale acestei platforme video, precum Jimmy Donaldson (Mr. Beast), David Dobrik, specialistul în machiaj Jeffree Star şi o fetiţă de şase ani, Anastasia Radzinskaya, informează cunoscuta revistă americană People.

Potrivit analiștilor, în perioada 1 iunie 2019 – 1 iunie 2020, Ryan Kaji a obţinut venituri de 29,5 milioane de dolari din activitatea derulată pe YouTube. Videoclipurile lui, difuzate pe canalul său Ryan’s World, au totalizat 12,2 miliarde de vizualizări.

Cum a ajuns Ryan la așa un succes

Potrivit clasamentului întocmit de revista Forbes, cele mai multe dintre veniturile încasate de Ryan Kaji provin din „contracte de sponsorizare pentru mai mult de 5.000 de produse promovate pe canalul Ryan’s World”. Printre acestea se numără figurine reprezentând eroi din filme de acţiune, dispozitive de tip walkie-talkie şi decoraţiuni pentru dormitoare. De asemenea, brandul său a creat şi măşti sanitare în timpul pandemiei de coronavirus.

Ryan Kaji are deja 41,7 milioane de abonaţi pe canalul său YouTube, numărul acestora dublându-se anul acesta, în comparație cu 2019. Ce puteți vedea pe canal? Cel mai mult, videoclipuri în care puștiul născut în Texas deschide cutii de jucării, altele în care realizează experimente de tip DIY (Do It Yourself / Fă singur), sau în care testează jocuri video şi îi învaţă pe tinerii internauţi cum să execute o serie de activităţi precum spălatul corect pe dinţi.

În plus, Ryan Kaji distribuie pe canalul său YouTube şi videoclipuri educaţionale, în care vorbeşte despre statele federale americane, capitalele acestora şi modul în care se formează un tsunami.

Care sunt YouTuberii care îi urmează puștiului în top

Pe locul al doilea în Topul Forbes al celor mai bogați YouTuberi s-a situat Jimmy Donaldson, care a obţinut venituri de 24 de milioane de dolari şi peste 3 miliarde de vizualizări.

Pe poziţia a treia s-a clasat Dude Perfect, un grup alcătuit din cinci fraţi – Coby Cotton, Cory Cotton, Garrett Hilbert, Cody Jones şi Tyler Toney – care distribuie videoclipuri în care se joacă cu săbii laser şi pistoale Nerf care trag cu bile din spumă. Grupul a obţinut venituri de aproape 23 de milioane de dolari şi a totalizat 2,77 de miliarde de vizualizări.

Anastasia Radzinskaya a încasat venituri de 18,5 milioane de dolari, David Dobrik a obţinut 15,5 milioane de dolari, iar Jeffree Star a încasat venituri de 15 milioane de dolari.

Sursa foto: ryans.world

Exclusiv. Ce decizie a luat Mihaela Rădulescu în legătură cu vaccinul anti-COVID-19

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre