Simona Ionescu / Redactor Șef

Raluca Pastramă s-a apucat serios de citit. Să vedeți lista de lecturi – Exclusiv

Raluca Pastramă s-a apucat serios de citit. Să vedeți lista de lecturi – Exclusiv
Raluca Pastramă, fosta soție a lui Pepe, e o femeie foarte frumoasă. Deja mamă a trei copii, aceasta arată aproape ca un model.

Silueta Ralucăi pare că nu a fost afectată de loc de cea de a treia sarcină. După despărțirea de Pepe, Raluca Pastramă și-a oficializat relația cu iubitul ei cu origini arabe, Ibraim, căruia, prin iunie i-a și făcut o fetiță. Nașterea a avut loc la câteva zile distanță de momentul în care fostul soț, Pepe, a devenit tatăl unui băiețel nou-născut. Raluca și Ibrahim s-au căsătorit la starea civilă, avându-i martori / nași pe Gabriela Firea și pe soțul ei, cu doar o zi înainte de a merge la maternitate să o nască pe micuța Maryam.

Fiica foste soții a lui Pepe se face tot mai simpatică

Raluca și Ibrahim sunt  foarte fericiți împreună. S-a spus că el ar fi fost motivul separării Ralucăi de Pepe. Mai exact, o mini-vacanță secretă petrecută împreună, la munte. Zilele acestea, Raluca și Ibrahim, fiecare separat, au arătat cât de mult a crescut fiica lor. Micuța Maryam se face pe zi ce trece mai drăgălașă.

Raluca a distribuit o imagine adorabilă cu toate fetele sale, în care, alături de ea, care o ține în brațe pe Maryam, apar și fiicele sale cu Pepe, Rosa Maria și Alexandra.

Ce cărți citește Raluca Pastramă

Mămică a treia oară, în mod sigur Ralucăi nu îi este tocmai ușor. Ea pozează mereu aranjată și zâmbitoare, însă, știe orice mamă, uneori grijile te copleșesc. Ca să se relaxeze, Raluca Pastramă citește. Și  a decis să le arate și fanilor ei lista de lecturi cu care se delectează zilele acestea. Are „în lucru” nu mai puțin de trei volume. Este vorba de două semnate de Sandra Brown –  Schimb de destine și Păcate nerostite, plus un volum de dezvoltare personală, semnată de Dr. David J. Sscwartz: Puterea magică a gândului.

Sandra Lynn Brown este o scriitoare nord-americană de romane de dragoste și de suspans, ale cărei cărți au devenit bestseller-uri.

David Joseph Schwartz, Jr. a fost un scriitor și antrenor motivațional american, cel mai cunoscut pentru autorul Magiei gândirii mari în 1959. A fost profesor de marketing, președinte al departamentului și președinte al Finanțelor consumatorilor la Universitatea de Stat din Georgia.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre