Simona Ionescu / Redactor Șef

Raluca Pastramă se iubește cu un arab care scrie impecabil românește. Cine este înlocuitorul lui Pepe

Raluca Pastramă se iubește cu un arab care scrie impecabil românește. Cine este înlocuitorul lui Pepe
Doar șase luni a stat singură Raluca Pastramă. Fosta soție a lui Pepe și-a găsit iubirea. Cine este cel care a făcut-o să se îndrăgostească?

Raluca Pastramă e îndrăgostită din nou și toată lumea e a ei. Noul iubit a făcut-o să uite de tot trecutul.

Raluca Pastramă se iubește cu un arab care scrie impecabil românește. Cine este înlocuitorul lui Pepe

După o căsătorie de opt ani și un divorț dureros, Raluca Pastramă și-a revenit. Fosta soție a lui Pepe și-a găsit fericirea. Noul iubit este un arab în vârstă de 27 de ani care i-a luat mințile brunetei. Potrivit Cancan, acesta are o situație materială foarte bună, părinții săi având multe afaceri în România. Cel care a postat prima fotografie împreună a fost chiar tânărul, care i-a ascuns însă fața Ralucăi cu ajutorul unei inimioare.

Nu poate trece neremarcat faptul că iubitul arab scrie impecabil în limba română, păstrând toate regulile de gramatică. E posibil să fi făcut școala în România sau a fost ajutat la scrisul mesajului chiar de Raluca. Greu de înțeles ce caută pe fotografie textul „Te iubesc Tzancă Uraganu”, dar nici nu contează prea mult un pic de publicitate.

„Te iubesc, Raluca mea”

Relația pare să fie extrem de serioasă, iar de ziua lui de naștere, iubitul i-a făcut o surpriză frumoasă Ralucăi. I-a mulțumit pentru tot cu o declarație de dragoste.  „Singura persoană din viața mea care m-a făcut să fiu cel mai împlinit și fericit om din lumea asta. Te iubesc, Raluca mea!”, a scris el în dreptul fotografiei.

 

„O relație nouă va veni în timp”

Cu doar câteva luni în urmă, într-un interviu, Raluca și-a lăudat fostul soț, afirmând că este un tată exemplar. Pe de altă parte, aceasta a spus că nu exclude posibilitatea unei noi relații, pentru că are doar… 30 de ani. Iată că dorința i s-a împlinit. „Le iubește, le face toate plăcerile, este pentru ele acolo oricând, oricum, nici nu se pune în discuție altceva.

Nici nu vreau să îl laud, eu spun doar care sunt faptele. Este un părinte bun. Eu consider că el este un om extrem de deștept, de matur și de inteligent care să nu permită vreunei persoane să aibă un comportament deranjant pentru fetițe, nici nu se pune în discuție. O relație nouă va veni în timp, probabil, doar nu o să rămân singură la 30 de ani o viață întreagă. Dar nu mă gândesc la asta acum”, a spus atunci, Pastramă.

Sursă foto: cancan, verdict

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre