Simona Ionescu / Redactor Șef

Ramona Olaru a renunțat la chiloți și vorbește deschis despre felul în care a copiat-o pe Alina Pușcaș

Ramona Olaru a renunțat la chiloți și vorbește deschis despre felul în care a copiat-o pe Alina Pușcaș
Frumoasă și talentată, Alina Pușcaș a fost femeia care a inspirat-o pe Ramona Olaru. Ce a învățat-o colega lui Răzvan și Dani pe frumoasa prezentatoare a emisiunii „Te cunosc de undeva”.

Simpatice, elegante și puse mereu pe șotii, Ramona Olaru și Alina Pușcaș sunt bune prietene. Sunt puțini care știu însă că Alina a inspirat-o pe colega lui Răzvan și Dani să-și pună silicoane.

„Când am ajuns la medic i-am spus cum vreau”

„Alina era preferata mea când era la Narcisa Sălbatică, atunci am avut eu televizor prima dată. (…) Îmi plăceau sânii Alinei foarte mult și am zis că atunci când voi fi mare, voi avea sâni ca a ei. Acum, am fix ce avea ea  Nu este o glumă! Asta am manifestat, iar când am ajuns la medic și i-am spus cum vreau, medicul a făcut așa cum a considerat el și totuși, au ieșit forma și modelul cum îi are Alina!”, a mărturisit Ramona Olaru pentru Playtech Știri.

„N-am chiloți pe mine”

Ramona Olaru îi dă sfaturi Alinei Pușcaș

Prezentă alături de Alina Pușcaș la un eveniment, Ramona Olaru, nonconformistă, a mărturisit că nu are lenjerie intimă. „N-am chiloți pe mine. Și mă simt așa, prea liberă. Eu am probat hainele astea după ce am făcut duș să văd dacă plec așa la eveniment și m-am grăbit, m-am dat cu parfum și am plecat. (…) În ultimul timp a devenit un obicei”, a povestit Ramona Olaru. În ceea ce o privește pe Alina Pușcaș a mărturisit că a învățat de la Ramona să aibă multă încredere în propria persoană.

„Sunt cei mai stabili bărbați din viața mea”

De când a ajuns în familia Neatza, Ramona Olaru e fericită și niciodată nu i se pare nimic greu. Vedeta consideră că Răzvan și Dani „sunt cei mai stabili și mai mișto bărbați din viața mea de șase, șapte, opt ani, nici eu nu mai știu”. În ceea ce privește iubiții, Ramona spune că s-a săturat de această titulară și are nevoie de „un soț. Să fie hotărât, să îmi spună că mă ia direct și facem un copil”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre